Turkcellde Kalan Bakiye Nasıl Sorgulanır

0
1263

TARIFE yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz. Kullandığınız tarife ve diğer tüm paketler cep telefonunuza SMS yoluyla iletilecektir.
Faturalı Hat;
Bireysel ve kurumsal Faturalı hat müşterimiz iseniz cep telefonunuz üzerinden *177*1# tuşlayarak tarife bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
Ön Ödemeli Hat;
Bireysel ve kurumsal Hazır Kart m​üşterimiz iseniz cep telefonunuz üzerinden *166*1# tuşlayarak tarife bilgilerinize ulaşabilirsiniz.
Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Ayrıca ​cep telefonunuzdan *159# tuşlayarak “ara” tuşuna basabilir ya da Kurumsal Online İşlemler üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Faturalı paketlerinizden ne kadar kaldığını aşağıdaki yöntemlerle ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz:
-SMS ile öğrenmek için KALAN yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz.
-Arayarak öğrenmek için 0532 757 22 22’yi arayıp Tarife/Kampanya menüsünden işlem yapmanız yeterlidir, Paket Kalan bilgileriniz hemen size mesaj olarak gönderilecektir.
-Telefonunuzun ekranına *159# yazıp arama tuşuna basarsanız Paket Kalan bilgileriniz hemen size mesaj olarak gönderilecektir.
-Paket kalanınızı internet üzerinden öğrenmek için telefonunuzdan www.turkcell.com.tr adresine girebilir ya da Turkcell Online -İşlem uygulamasını kullanabilirsiniz. Aynı şekilde www.turkcell.com.tr adresinden Hesabım’a giriş yaparak paketinizden ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz.

Önceki İçerikTurkcell Sınırsız İnternet Paketleri
Sonraki İçerikFacebook Oyun Engelleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz