Turkcell Yurt içi Turkcelllilerle 10000 yurt içi diğer yönlere 3000 SMS Paketi

1
1575

Turkcell Yurt içi Turkcelllilerle 10000 yurt içi diğer yönlere 3000 SMS Paketi

Ekonomik Mesaj Paketleri’nden, tüm bireysel Turkcell faturalı hat aboneleri faydalanabilir.
Data hatları Ekonomik mesaj paketlerinden yararlanabilmektedir. Bireysel Data hatlarına Ekonomik Mesaj Paketi tanımlamak için:444 0 532 Turkcell Çağrı Merkezini aramaları, SMS atabilen cihazların ise 2222’ye talep ettikleri paketi (Örneğin: BUYUK SMS) yazıp göndermeleri ya da Bireysel Online İşlemlerden kendilerinin tanımlaması yeterlidir.
Almak istediğiniz paket için MINI SMS, KUCUK SMS, BUYUK SMS, veya MEGA SMS yazıp 2222’ye ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz.
Ekonomik Mesaj paketleri için başvuru yaptıktan sonra paketinizin aktif hale geldiğine dair bilgi mesajı gönderilir bu mesajdan sonra paketinizi kullanabilirsiniz.
Ayrıca WebŞifre’nizle giriş yaparak sitemizdeki Online İşlemler’den, kimliğinizle birlikte Turkcell İletişim Merkezleri’ne giderek veya 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayarak da Ekonomik Mesaj paketlerinden birini satın alabilirsiniz.

Önceki İçerikFacebook İle Oylama Sistemi Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikAvea-Turkcell-Vodafone Puk Kodu Nasıl Öğrenilir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

  1. SAYIN TÜRKCELL
    BEN ALMANYADA YASIYORUM TÜRKIYEDE UZUN BIR ZAMANDIR GÖRÜSEMEDIGIM
    BAZI YAKIN AKRABA VE YEGENLERIM VAR BAZI AILEVI NEDENLERLE KIRGIN OLANLAR VAR BEN BU YAKINLARIMIN MUTLAKA CEP TELEFONLARI VARDIR ONLARIN CEP TELEFONLARINI NASIL ÖGRENEBILIRIM ONLARIN CEP NUMARALARINI ÖGRENIP SÜRPRIZ YAPMAK ISTIYORUM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ ÜCRETI NE ISE ÖDEMEYE HAZIRIM BANA EMAIL ADRESIME BILGI VERMENIZI RICA EDER SELAM VE SAYGILARIMI ILETIRIM EFENDIM KERIM GÜRSES ALMANYA

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz