Turkcell T60 için Yapılması Gereken Ayarlar

0
2066

Bildiğiniz gibi her geçen gün yeni akıllı cihazlar yada tabletler çıkmaktadır.Bu modellerin arasına Turkcell firmasının piyasaya sürdüğü Turkcell T60 modelide bulunmaktadır.Bildiğiniz gibi Turkcell firması her yıl yeni bir modeliyle kullanıcıları ile buluşuyor ve son olarak T60 modelini çıkardı.Bu modelinin en büyük özelliği ise 4G uyumlu olmasıdır diyebiliriz.Yani birçok modele göre avantajlı diyebiliriz.Özellikle Turkcell mağazalarından satın aldığınız zaman bazı avantajlarıda bulunuyor.

Teknik Özellikler / Turkcell T60
İşlemci: Qualcomm 8939 1.5 GHz 8 Çekirdek
Hafıza: 16 GB dahili (32 GB’a kadar SD kart desteği)
Ekran: 5″ HD IPS (1280×720)
Kamera: 13 MP arka /5 MP ön kamera ile 1080p video kayıt yapabilme.
Bağlantı desteği: 4G (150 Mbps), DualCarrier
İşletim sistemi: Android Lollipop
Hızlı Şarj: %40 daha hızlı şarj teknolojisi
Pil: 2400mAh
Boyutlar: 144.2 x 71.7 x 7.8mm
Ağırlık: 129 gram

İlk olarak cihazı Turkcell bayisinden satın aldıysanız sim kartınızı 4G uyumlu olarak almanızı tavsiye ediyoruz.Yani 4G geçiş döneminde daha hızlı bir internet için gerekli olacaktır ve Turkcell bu değişim hizmetini ücretiz ve 1GB internet hediyesi ile vermektedir.Eğer bu işlemi yapmadıysanız mutlaka yapınız.

Yeni cihazınız ve sim kartınızı aldıysanız cihazınızın internet ayarlarınız yapabilirsiniz.Cihazınızın internet ayarları sizin internete bağlanmanızı sağlayacaktır.

Tabi akıllı cihazları satın almanızdaki en büyük neden ise bildiğiniz gibi internet yada internet kullanmaktır.Yani akıllı bir cihaz satın aldıysanız internet ayarlarınızı yapmalısınız.Akıllı cihazlarda internet ayarlarını yapabilmeniz için APN ayarlarını yapmalısınız.

Menü–> Ayarlar –> Kablosuz özelliği ve ağlar –> Mobil ağlar –> Erişim noktası adları –> Yeni APN
İsim: Avea internet,Turkcell,Vodafone
Apn: internet

Görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız ilk anlattığımız işlem geçerlidir.Yani bu cihazda görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız ilk olarak Google Play hesabı açarak daha sonra ise gerekli uygulamaları indirmelisiniz.Görüntülü konuşma yapmak için ise Google Play Store üzerinden Skype,Messenger,Viber tarzı uygulamalar ile görüntülü konuşma yapabilirsiniz.Tabi aynı şekilde karşı tarafda da aynı uygulamadan olması gerekmektedir.

Önceki İçerikGeneral Mobile Discovery Air Virüs Temizleme
Sonraki İçerikMac Bilgisayarda Dil Değiştirme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz