Turkcell Nar Paketi Yapana Facebook Hediye

0
1540

Turkcell Nar Paketi Yapana Facebook Hediye
Genç Nar paketini her ay alanlar facebook’u bedavaya getiriyor, 30 gün boyunca facebook’da takılmanın keyini sürüyorlar. Genç Nar paketiyle 20 TL’ni 100 TL yapabilir, hem konuşup hem mesajlaşabilirsin. Üstelik 100 TL tarifenden düşer mesela GençPlus tarifesindeysen, Genç Nar’la her yöne 1.000 dakikaya kadar konuşabilirsin

Kampanya Detayları
• GENÇNAR paketini aldıysan, takip eden 31. ve 40. gün arasında 2. kez gençnar paketi aldığında hattına tanımlı facebook paketi yoksa, aylık facebook paketi hediye kazanabilirsin. Her ay genç nar paketi alırsan facebook’u her ay bedavaya getirebilirsin.

• 16 Mart’tan sonra Genç Nar alanlar için, önceki 40 günlük dönemde Genç Nar paketi aldıysan , yine de aylık facebook paketi hediyesi senin.

• Hediye facebook paketi 30 gün boyunca geçerli

• Genç Nar Paketi’nden bireysel Hazır Kartlı gençTarifeliler ve GençPlus tarifeliler yararlanabiliyor.

• Paket başvurusu sonrasında yeterli bakiyen varsa hattından 20 TL düşer ve karşılığında 100 TL yüklenir. Paketin başladığına dair bilgi kısa mesaj ile telefonuna gelecek.

Önceki İçerikFacebook Sosyal Eklentiler Nelerdir?
Sonraki İçerikTurkcell 1 Sinema Bileti Alana 2ncisi Bedava
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz