Turkcell Mobil Ödeme Nasıl Yapılır?

0
3759

Turkcell MobilÖdeme nedir?
Turkcell Mobil Ödeme, anlaşmalı üye işyerlerinden gerçekleştirdiğiniz alışveriş ve ödemelerinizi tek bir SMS ile kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayan servistir.
Turkcell Mobil Ödeme ile alışverişlerinizi ve ödemelerinizi tek bir SMS ile yapabilirsiniz.
50 TL’ye kadar olan alışveriş ve ödemelerinizi SMS ile kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde cep telefonunuzdan yapabilrsiniz. ​​​​​​
Hemen Turkcell Mobil Ödeme’yi kullanmaya başlamak için 7777*’ye MOBILODEME AC yazarak SMS atmanız yeterlidir.
* 7777’ye atılan SMS’ler ücretsizdir.
MOBILODEME AC yaz 7777’ye gönder
Online İşlemler
444 0 532 ya da 532
Turkcell Noktaları

Nasıl Kullanabilirim?
Üye işyerlerinden yaptığınız alışverişlerde ödeme esnasında Turkcell Mobil Ödeme’yi seçtiğiniz takdirde cep telefonunuza onay SMS’i gelecektir. Bu SMS’e onay verdikten sonra ödemeniz gerçekleşecektir. Gerçekleşen alışverişin bedeli faturalı hatlarda Turkcell faturasına yansır, faturasız hatlarda ise TL bakiyesinden düşer. Turkcell Mobil Ödeme ile yapılan alışverişler Özel İletişim Vergisi (ÖİV)’ne dahil değildir.
Uyumlu cihazlar
Tüm Cihazlarla Uyumludur
İptal etmek için
Hattınızı Turkcell Mobil Ödeme’ye kapatmak için MOBILODEME IPTAL yazarak 7777’ye kısa mesaj atabilir, 444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayabilir veya Online İşlemler’i ziyaret edebilirsiniz.

Önceki İçerikDirectX Encountered An Unrecoverable Error Hatası Çözümü
Sonraki İçerikEce Erken ile Tatlım Benim Ne Zaman?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz