Turkcell Mesaj Engelleme SmsPlus Nedir

0
1314

turkcell_smsplus_mesaj_egenlleme
Turkcell Mesaj Engelleme SmsPlus Nedir
Eğer bir turkcell hattınız var ise numara engellemek için pek fazla uğraşmanız gerek kalmayacak.Genelde numara engellemek için yani size sms,mesaj atmasını engellemek için sadece servis ayarları olarak 2222 ye bir mesaj yollayarak istediğiniz kişinin size mesaj atmasını engelleyebilirsiniz.Tabi bu sistem sadece mesaj engelleme servisi olarak kullanılmıyor.Aynı zamanda mesaj yönlendirme,e-postada arşivleme ya da mesajlara otomatik imza eklemek mümkün olacaktır.
turkcell_sms_engelleme
Şimdi bu uygulamayı nasıl aktif edeceğimiz görelim.İlk olarak pakete üye olmak gerekiyor.

Servis paketine abone olduktan sonra alt servisleri aktif hale getirmek için yapılması gerekenler şöyle:

SMSYönlendirme: SMSYONLENDIR yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra mail adresi ya da telefon numarası yazılarak 2222’ye gönderilir.
SMSEngelleme: SMSENGELLE yazarak 2222’ye göndererek servise abone olunabilir. Herhangi bir numarayı engellemek için ise SMSENGELLE yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra telefon numarası eklenerek 2222’ye gönderilir. Sadece belli numara ya da numaralardan mesaj almak için ise SMSIZIN yazıp numarayı ekleyerek 2222’ye gönderilir.
SMSArşivleme: SMSARSIV yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra mail adresi eklenerek 2222’ye gönderilir.
OtomatikİmzalıSMS: SMSIMZA yazıp, imza metnini ekleyerek 2222’ye gönderilir.

Önceki İçerik2013 LYS sonuçları açıklandı – LYS sonucunu öğren
Sonraki İçerikNumara Taşıma Onayı Kaç Gündür
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz