Turkcell Konuşma Detayları Nasıl Öğrenilir

18
63397

Turkcell Konuşma Detayları Nasıl Öğrenilir
Hattınız ister kontörlü olsun istersenizde faturalı bir hat olsun.Artık geçmişe yönelik konuşmalarınız yada hangi hatlara mesaj atmışsınız bunları kontrol edebilirsiniz.Bu işlem için ilk olarak telefonunuzun mesaj bölümünden “SİFRE” yazıp 2222 ye yollamanız gerekiyor.Daha sonra ise turkcell.com.tr adresine girerek sağ üst köşeden giriş bölümüne geliniz burada size telefon numaranızı ve telefonunuza gelen şifreyi soracaktır.

turkcell_detay_sorgulama

Numaranı ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra ise açılan sayfada “Hesabım” ​sayfasının sol tarafında bulunan “TL İşlemlerim” ve “Kullanım detayı” ndan son 6 aylık kullanım detayınızı öğrenebilirsiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy S5 Resmi Tanıtım Videosu
Sonraki İçerikGoogle Play Kimlik Doğrulama
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

18 YORUMLAR

  1. Merhabalar benim Paranoyak bir sevgilim var ve çalışan bir bayanım müşterilerimize kısa da olsa şahsi telefonumdan bilgi almak zorunda kalıyorum sevgilim ve de bu yüzden sürekli sorun yaşıyoruz sürekli arama kayıtlarına bakıp tartışma çıkarıyor hattımın son 4 hanesini değiştirme ya da hattımı taşırsam arama geçmişi silinir mi silmek değil o görmesin yeter

  2. Merhabalar bende Turkcell fatura detaylarını ogrenmek istiyorum ama hesabımdan birturlu bulamadım yani yok uğraştım ama TL bölümüne tıklıyorum ama fatura detaylarıy la ilgili hicbirsey çıkmıyor başka şekilde öğrenebiliyomuyuz acaba

  3. web’den turkcell online işlemlere girerek konuşma dökümünü sorgulamak istiyorum fakat tl işlemlerinde kullanım detayları diye bir ibare çıkmıyor hattım faturalı aydınlatırsanız memnun olurum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz