Turkcell Güvenli İnternet Hizmeti

0
1249

Güvenli İnternet Hizmeti” Nedir?
22.11.2011 tarihi itibariyle sunulmaya başlanacak Güvenli İnternet Hizmeti, abonelerin talebi üzerine, ücretsiz olarak sunulan çocuk ve aile profillerinden oluşan bir hizmettir. İstediğiniz zaman Güvenli İnternet Hizmeti’ni alabilir, profilinizi değiştirebilir veya hizmetten vazgeçebilirsiniz. Bu hizmetten yararlanmayı talep ettiğiniz taktirde talebinizi online işlem merkezi, çağrı merkezi veya bayi kanalıyla iletebilirsiniz. Talep etmediğiniz takdirde mevcut kullanımınız herhangi bir değişiklik olmadan devam edecektir. Bilgi için: www.turkcell.com.tr , Online İşlemler veya 532’den destek alabilirsiniz.

Güvenli İnternet Hizmeti düzenlemesinin hukuki dayanağı nedir?
Elektronik Haberleşme Kanunu uyarınca çıkarılan “Tüketici Hakları Yönetmeliği”nin “İnternetin Güvenli Kullanımı” başlıklı 10.maddesi, tüm internet Servis Sağlayıcılara “İnternetin Güvenli Kullanımı”na yönelik ücretsiz alternatif hizmet sunma yükümlülüğü getirmektedir.

Bu ihtiyaç Türkiye’deki internetin güvenli kullanımına yönelik şikayet ve talepler doğrultusunda şekillenmiştir.

Bu hizmeti almak zorunlu mudur?
Güvenli İnternet Hizmeti, talep eden aboneler tarafından alınabilecektir.

Bu hizmet ücretli midir?
Güvenli İnternet Hizmeti, ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Güvenli İnternet Hizmeti seçilmediği durumda ne olacak?
Güvenli İnternet Hizmeti’ni seçmeyen talep etmeyen abonelerin mevcut internet erişim hizmeti herhangi bir değişiklik olmaksızın sunulmaya devam eder.

Güvenli İnternet Hizmeti hangi profillerden oluşmaktadır?
Güvenli İnternet Hizmeti, Çocuk ve Aile Profili olarak temel iki profilden oluşmaktadır.
Aile Profilinin altında Oyun Site ve Uygulamaları, Sohbet Site ve Uygulamaları, Sosyal Medya Site ve Uygulamaları olmak üzere 3 alt profil bulunmaktadır. Bu alt seçeneklerden birini veya bir kaçını seçebilirsinz.

Profil seçim ve değişikliği nasıl yapılacaktır?
Profil seçim ve değişikliği, yeni ve mevcut abonelerimiz için, Turkcell İletişim Merkezlerinden, Online İşlemler ve 532 Turkcell Müşteri Hizmetlerinden yapılabilecektir.

Önceki İçerikTurkcell Cepten İnternet Ayarları Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikTurkcell Kontörlü Hattan Faturalı Hatta Nasıl Geçebilirim?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz