Turkcell Cep-T Paracard Nedir?Nasıl Kullanılır?

0
1490


Cep-T Paracard Turkcell ve Garanti Bankası’nın birlikte sunduğu, üzerine yüklediğiniz para kadar alışveriş yapabilmenize olanak sağlayan bir ön ödemeli karttır. Cep-T Paracard’ınızla Cep-T Para servisine kayıt olarak para gönderme, hatta TL yükleme gibi işlemelerinizi cep telefonunuzdan hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Türkiye’de bir ilk olan Cep-T Paracard avantajlarla dolu:

  • Kartınızı alıp 10 TL yüklediğinizde  1 hafta boyunca Turkcell’lilere konuşmak için 80 TL/200 dkkazanırsınız.
  • Kartınızla yapacağınız günlük toplam 25 TL ve üzeri alışverişlerde 24 TL/60 dk bedava konuşma süresi kazanırsınız.
  • Kartınızı aldıktan sonra Turkcell Cep-T Para üzerinden yapacağınız her 20 TL ve üzeri yüklemede 1 gün bedava konuşma süresi kazanırsınız.
  • Kartınızla yapacağınız tüm alışverişlerden bonus kazanır, bonusunuzla Bonus Üye İşyerlerinde bedava alışveriş yapabilirsiniz.

Cep-T Paracard ile otomatik olarak Cep-T Para hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Cep-T Para ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın.

Cep-T Paracard’ı herhangi bir bankanın müşterisi olmanıza gerek olmadan Turkcell İletişim Merkezleri’ndensatın alabilirsiniz.

 

Cep-T Paracard’ı Turkcell İletişim Merkezleri’nden 5 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Cep-T Paracard’ı satın alırken yanınızda kimliğinizi ve cep telefonunuzu bulundurmanız gerekmektedir.Cep-T Paracard’ın yıllık kullanım ücreti 5 TL’dir.

Kartınızla Turkcell Cep-T Para servisini kullanarak yapacağınız işlemlere ait ücretler her bir işlem öncesinde tarafınıza bildirilecek ve işlemi onaylamanız halinde işlemi ücreti kartınızın bakiyesinden düşülecektir.

Cep-T Paracard ile Cep-T Para üzerinden yapacağınız para transferleri 2.99TL ile ücretlendirilir. Güncel işlem ücretleri için http://www.paracard.com.tr/Hangi-Paracard/cep-t-paracard adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Cep-T Paracard’ınıza Garanti Bankası Paramatik’lerinden nakit veya Turkcell İletişim Merkezleri’nden nakit veya kredi kartı ile yükleme yapabilirsiniz. Yükleme işlemi esnasında kart şifrenizi girmeniz gerekmektedir.

Cep-T Paracard , Garanti Bankası’nın ön ödemeli kartıdır ve Mastercard logolu tüm işyerlerinde alışverişlerinizde geçerlidir.

Cep-T Paracard’ınızla Cep-T Para servisini kullanarak para transferi yapabilir, hattınıza TL yükleyebilir ya da  kartınızın bakiyesini, kalan limitini öğrenebilirsiniz.

Cep-T Paracard’la alışverişlerde BONUS kazanmaya devam ederken Turkcell’den de bedava konuşma süreleri kazanırsınız:

  • Cep-T Paracard’ı ilk  aldığınızda 1  hafta boyunca Turkcell’lilerle görüşmelerinizde kullanabileceğiniz 200 dakika kazanırsınız.
  • Cep-T Paracard ile gün içerisinde toplamda 25 TL ve üzerinde alışveriş yaptığınızda tüm Turkcell’lilerle tam 60 dakika bedava konuşursunuz.
  • Cep-T Paracard’ınızla Turkcell Cep-T Para üzerinden yaptığınız 20TL ve üzeri yüklemelerde 1 gün boyunca tüm Turkcell’lilerle bedava konuşursunuz.

 

Önceki İçerik11 TLye yurt içi her yöne 1.000, Avea içi 10.000 SMS Kampanyası
Sonraki İçerikFacebook Dil Ayarı Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz