Turkcell Cayma Bedelli Kontratlar Nasıl Yapılır?

0
10976

 

Teklifler

Kampanyaya onay veren abonelerimiz, kampanya kapsamında aşağıda belirtilen tekliflerden sadece tercih etmiş oldukları birinden yararlanma hakkına sahip olacaklardır.

Teklif 1: 12 ay %25 indirimli kontratlı paket

12 ay boyunca BizBize Hepimiz veya Herkesle konuşma paketlerinden birine üye olma taahhüdü veren Turkcell’liler için, paket ücretinin aylık bedeli 12 ay boyunca %25 indirimli olacaktır. 12 aydan sonra paketinizin aylık bedeli faturanıza indirimsiz olarak yansıtılır. 12 aylık süre dolmadan, kullanılan hattın iptal edilmesi, borçtan dolayı hattın kapanması veya kullanılan paketin iptal edilmesi durumunda, paketin aylık ücretinin 3 katı cezai bedel, abonenin ilk faturasına yansılıtır.

BizBize Hepimiz konuşma paketleri ile ilgili detaylı bilgi.

Herkesle konuşma paketleri ile ilgili detaylı bilgi.

Teklif 2: 12 ay kontratlı ilk 3 ay bedava paket

12 ay boyunca BizBize Hepimiz veya Herkesle paketlerinden birine üye olma taahhüdü veren aboneler için, ilk 3 ay paket ücreti alınmayacak. İlk 3 aydan sonra paketinizin aylık bedeli faturanıza yansıtılacaktır. 12 aylık süre dolmadan, kullanılan hattın iptal edilmesi, borçtan dolayı hattın kapanması veya kullanılan paketin iptal edilmesi durumunda paketin aylık ücretinin 3 katı cezai bedel çıkacak olan ilk faturaya yansıtılır.
BizBize Hepimiz konuşma paketleri ile ilgili detaylı bilgi.

Herkesle konuşma paketleri ile ilgili detaylı bilgi.

Teklif 3: 12 ay kontratlı 18,18 Kr/dk

12 ay boyunca Turkcell abonesi olma ve bu tekliften yararlanma taahhüdü veren aboneler için, 12 ay boyunca her yöne konuşmanın dakikası 18,18 Kr olacak. 12 ay sonunda abone, içinde bulunduğu tarifeden ücretlendirilecektir. 12 aylık süre dolmadan, kullanılan hattın iptal edilmesi veya borçtan dolayı hattın kapanması durumunda çıkacak olan ilk faturaya 120 TL cezai bedel yansıtılır.

Teklif 4: 12 ay kontratlı paketsiz teklif

12 ay boyunca faturalı Turkcell abonesi olma taahhüdü veren aboneler aşağıdaki seçeneklerden birinden yararlanabilirler. 12 aylık süre dolmadan, kullanılan hattın iptal edilmesi veya borçtan dolayı hattın kapanması durumunda çıkacak olan ilk faturaya aşağıdaki konuşma seçeneğine göre belirlenmiş cezai bedel yansıtılır.

  • 300 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 180 dk konuşma seçeneği
  • 300 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 120 dk konuşma seçeneği
  • 200 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 120 dk konuşma seçeneği
  • 200 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 90 dk konuşma seçeneği
  • 120 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 45 dk konuşma seçeneği
  • 120 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 60 dk konuşma seçeneği
  • 100 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 40 dk konuşma seçeneği
  • 100 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 45 dk konuşma seçeneği
  • 60 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 25 dk konuşma seçeneği
  • 60 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 15 dk konuşma seçeneği

2-10 Temmuz tarihleri arasında başvuruda bulunan ve 100.000 kişiden fazla müşterisi olan kurumlar ile 5.000’den fazla çalışanı olan kurumlar başvurmaları ve kullanıcı bilgilerini paylaşmaları durumunda bilgilerini paylaştıkları bireyseller kampanyadan kotasız olarak yararlanabilecektir.

Taahhüd iptali

Teklif 1 ve Teklif 2’deki paketin iptali durumunda, paketin aylık ücretinin 3 katı cezai bedel, çıkacak olan ilk faturaya yansıtılır. Teklif 3’te yer alan taahhüdün 12 ay içinde iptali durumunda, çıkacak olan ilk faturaya 120 TL cezai bedel yansıtılır. Teklif 4’te yer alan taahhüdün iptali durumunda, aboneye çıkacak ilk faturada kullandığı konuşma şeçeneğine göre belirlenmiş olan cezai bedel abonenin faturasına yansıtılacaktır.

Ücretlendirme periyodu

Paketlerin ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez.

Turkcell kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Özel servis numaralarının ücretlendirilmesi

Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır

 

Önceki İçerikTurkcell Güncel fatura tutarımı nasıl öğrenebilirim?
Sonraki İçerikTurkcell gençTarifelilere TAM 5000 SMS, diğer tarifelere 1000 SMS Kampanyası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz