Turkcell avantajlarıyla GalaxyS

0
979

En güçlü Android Samsung GalaxyS, Turkcell avantajlarıyla geliyor.

Üstün donanım özellikleri ile dikkat çeken Samsung’un en yeni Android’i GalaxyS, Turkcell avantajlarıyla kullanıcılarla buluşuyor.

Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics’in yeni akıllı telefonu GalaxyS, Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell işbirliği ile Türkiye’de satışa çıkarılıyor.

Merakla beklenen GalaxyS, 4 inç Super AMOLED ekran, Android 2.1 Eclair işletim sistemi, 1 GHz işlemci, HD video kayıt ve oynatma, micro SD ile 32 GB’a kadar yükseltilebilen 8 GB dahili hafıza ile kullanıcılara pazardaki en güçlü donanımı sunuyor. GalaxyS, Samsung Apps Uygulama Mağazası’ndan indirilebilen çok çeşitli uygulamalar ile akıllı telefon deneyimini bugüne kadar benzeri görülmemiş bir noktaya taşıyor.

Gelişmiş donanım özellikleri ve çarpıcı tasarımıyla dikkat çeken Samsung GalaxyS, Turkcell müşterilerine özel fırsatlarla sunuluyor. Faturalı hat sahibi Turkcell müşterileri Samsung GalaxyS’e, 89 TL x 24 ay veya 149 TL x 12 ay seçenekleriyle sahip olabiliyor. Ayrıca kontrattan faydalananlar 21:00-9:00 saatleri arası tüm Turkcell’lilerle ücretsiz konuşma ve mesajlaşma ile 1 GB internet paketi kullanma fırsatından yararlanabiliyor. İsteyen Turkcell müşterileri ise Samsung GalaxyS’e 1.475 TL peşin fiyatına sahip olabiliyor.

Önceki İçerikDomates kanserden koruyor
Sonraki İçerikHere you have virüsü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz