Turkcell Akıllı Faks Nedir-Turkcell Akıllı Faks Nasıl Kullanılır

3
2370

Son zamanlarda reklamlarda en çok duyduğunuz yada gördüğünüz reklam heralde Turkcell Akıllı Faks reklamlarıdır diyebiliriz.Tabi haliyle herkes bu hizmeti merak ediyor be kullanmak istiyor.Turkcell Akıllı Faks adından da anlaşılacağı gibi Turkcell tarafından işletmeler için sunulan hızlı bir ve güvenilir bir hizmettir.Bu hizmetle işletmeler faks cihazına ihtiyaç duymadan cep telefonu, e-posta veya portal üzerinden faks alıp gönderebilecekler, kendilerine gelen ve gönderdikleri tüm faksları bulutta otomatik arşivlenecek ve işletmeler tarafından erişilebilecekler..

Siz karşı tarafa bir faks yolladığınız zaman ise giden faks hakkında size iletildiğine ait bir e-posta ve isterlerse SMS ile bilgilendirilecektir.Akıllı telefonlarınıza yada tabletlerinize yükleyeceğiniz uygulamalar sayesinde çektikleri resimlerin kalitesi iyileştirilecek ve görüntü kalitesi iyileştirilen bu resimler faks olarak gönderilecektir.

Turkcell hizmeti olduğu için ise superonline.net üzerinden vereceğimiz link ile istediğiniz bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.
http://www.superonline.net/kurumsal/urunler/akilli-bulut/akilli-faks

Turkcell Akıllı Faks ücreti ne kadar yada neye göre ücret alınmaktadır
Kullanıcıların en çok merak ettiği durum ise bildiğiniz gibi ücret konusudur.Turkcell bu hizmet için aylık olarak ücret almaktadır.

turkcell_akilli_faks

Turkcell olarak yapılan açıklama
Akıllı Faks hizmeti kapsamı:
Cep telefonu/portal/e-posta üzerinden faks alma ve gönderme
E-posta ile gelen ve gönderilen fakslar hakkında bilgilendirme
Gelen ve gönderilen faksların portal üzerinde saklanması
Akıllı cihazlar üzerinden imaj iyileştirme yazılımı ile çekilen resmin kalitesinin artırılması, alıcı tarafından daha rahat okunmasının sağlanması
Turkcell Superonline’dan Akıllı Faks Hizmeti alan şirketler aylık olarak ücretlendirilir.

Not : Satışlar olacaktır ama bizim görüşümüze göre biraz pahalı ücretler diyebiliriz.Nedeni ise Tamamen kendi alt yapısını kullanan bir firmanın nedense çok düşük bulut sistemlerine yüksek paralar yazması diyebiliriz.Örnek olarak Yurt dışı tabanlı bir firmanın 20 GB lık bir alanı ücretsiz vermesi ve 500 GB lık alana ise 4 dolar gibi bir ücretle satması.Peki neden sayfa sayısı diye bir kısıtlama var sorun sanırım burada başlıyor.

Turkcell Akıllı Fask Müşteri Hizmetleri Numarası
Bize 0 850 222 1 222’yi tuşlayarak Müşteri Hizmetleri’mizden 7×24 ulaşabilirsiniz.

Turkcell Akıllı Faks Nasıl Kullanılır
Numara taşıma/ tahsis işleminiz gerçekleştirildikten sonra, kullanıcı adı ve şifre bilgileriniz ile akıllı faks hizmetini kullanmaya başlayabilirsiniz. Şirket içerisinde akıllı faks hizmetini kulllanmasını istediğiniz kişilerin bilgilerini sisteme girdikten sonra, şirket içerisinde diğer kişiler de uygulamayı kullanmaya başlayabileceklerdir.

Önceki İçerikStreet Fighter 5 Sistem Gereksinimleri
Sonraki İçerikSurvivor 2017 Başvurusu-Survivor 2017 Nerede
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz