Turkcell Akıllı Bulut Nedir

0
1691

1. Turkcell Akıllı Bulut nedir?
Turkcell AkıllıBulut, Turkcell grup şirketlerinin sahip oldukları üstün teknolojik altyapıları kullanarak, kurumsal müşterilerine sundukları bilişim hizmetlerinin ortak adıdır. www.turkcellakillibulut.com sitesi, Turkcell Superonline’ın bilgi teknolojileri altyapı (sunucu, internet, veri depolama, işletim sistemi, veri tabanı…vb.) ve uygulama (kurumsal e-posta…vb.) hizmetlerinin istenilen kapasitede dakikalar içerisinde kurulmasını ve kullanılmasını sağlayan bir internet portalidir. Turkcell AkıllıBulut adresine ulaşmak icin lütfen aşağıdaki adrese tıklayınız. www.turkcellakillibulut.com

2. Turkcell AkıllıBulut altyapısı nerede bulunmaktadır?
Sistem altyapımız Türkiye’deki veri merkezlerimizde bulunmaktadır.

3. Turkcell AkıllıBulut’taki hizmetler hakkında detaylı bilgiye nerden ulaşabilirim?
www.turkcellakillibulut.com sayfasındaki linklerden açıklamaları inceleyebilir, 0 850 222 1 222’yi tuşlayarak Müşteri Hizmetleri’nden bilgi alabilir veya müşteri yöneticinize danışabilirsiniz.

4. www.turkcellakillibulut.com’da hangi hizmetleri kullanabilirim?
Donanım hizmetleri (sanal sunucu, işletim sistemi, veritabanı, veri depolama) ve yazılım hizmetleri(kurumsal e-posta…vb.) sunulmaktadır. Sürekli yeni hizmetler www.turkcellakillibulut.com‘un altında sunuluyor olacak. Alan adı, web sitesi barındırma ve tasarlama gibi ihtiyaçlarınızı karşılayan Süper Ofis paketi için www.turkcellakillibulut.com‘dan başvuru yapılabilmektedir.

5. Turkcell AkıllıBulut’un diğer benzer hizmetlerden farkı nedir?
Turkcell’in yüksek internet hızı, yetkin bilgi teknolojileri uzmanlığı, ülkemiz sınırları içerisindeki yeni nesil veri merkezleri, alanında lider teknoloji sağlayıcıları ekosistemi, dünya çapında ödüllü çağrı merkezi ve her an erişebilir sahadaki kurumsal müşteri temsilcileri ile sunduğumuz hız, maliyet ve kolaylık.

6. Çağrı merkezi numaranızdan 7×24 her zaman sizi arayabiliyor muyum?
Bize 0 850 222 1 222’yi tuşlayarak Müşteri Hizmetleri’mizden 7×24 ulaşabilirsiniz.

7. Hizmetlerimin güvenliğini nasıl sağlıyorsunuz?
Sistemlerimiz ISO 27001 bilgi güvenliği sertifikalı kendi veri merkezlerimizde bulunmaktadır. Fiziksel güvenlik tedbirleri Turkcell standardlarında sağlanmaktadır. Altyapımız DDoS atak önleme ve güvenlik duvarları arkasında bulundurulmaktadır.

Önceki İçerik2012-KPSS Ortaöğretim-Önlisans Sonuçları
Sonraki İçerikSwf Uzantılı Videoları Nasıl İndirebilirim
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz