Türk Telekomun Akıllı Ev Telefonu E4

0
1569

E4 Özellikleri ve Fiyatı
Türk Telekomun Akıllı Ev Telefonu E4
Türk Telekom Akıllı Ev Telefonu E4 ü duyurdu. Türk Telekom Akıllı Ev Telefonu E4 teknik özellikleri? Türk Telekom Akıllı Ev Telefonu E4 fiyatı? Türk Telekom Akıllı Ev Telefonu E4 ile ilgili tüm detaylar haberimizde.
Türk Telekom (TT), yenı nesil akıllı telefonu E4 ü resmen duyurdu. Türk Telekom pazara iddalı bir giriş için işletim sistemi tercihini Android ‘den yana kullanmış yeni akıllı telefonu E4’de.
Son 3 yıllık küresel mobil pazarının yegane odak noktası olan akıllı telefon pazarına sonunda Türk Telekom da adım atıyor. Bugün İstanbul’da düzenlenen resmi ir basın toplantısı ile TT ilk resmi akıllı telefonu olan E4 ü duyurdu. Türk Telekom, Android işletim sistemini tercih ederken akıllı telefon pazarının kontrolünün tamamen Google ürünü olan Android’de olduğunu dikkate almış.
Türk Telekom CEO’su Tahsin Yılmaz bu proje üzerinde uzun yıllar süren bir çalışmaya sahip olduklarını da ifade etti. Özellikle son 1 yıldır bu proje üzerinde yoğunlaştıklarını da sözlerine ekledi ki bu da Türk Telekom’un bu pazarda tutunmak en azından TR pazarında kalıcı olabilmek istediğinin bir göstergesi olarak algılanabilir.
E4 üzerinde yer alan AkTTar isimli bir uygulama ile sabit ev telefonundaki numaraları arayabiliyor. E4 aynı zamanda Tivibu Cep desteğine de sahip. 4 inç ekrana sahip olan E4 akıllı telefonu 1.3 GHz çift çekirdekli ARM işlemci ile birlikte gelecek. Wi-Fi, Bluetooth desteği gibi bağlantı özelliklerine sahip E4 ün depolama alanını microUSB ile arttırmak mümkün. Depolama alanını 32GB a kadar arttırabilirsiniz. Türk Telekom E4 Ev Ajantaj Dört Dörtlük paketi ile beraber ayda 2 TL’ye (24ay) satın alınabilecek.

1385111610_sadfa

E4 teknik özellikleri:
-Bluetooth (4.0) ve AkTTar ile telefondan rehber senkronizasyonu
-Wi-Fi (802.11 b/g/n)
-Micro SD kart girişi (32GB’a kadar arttırılabilir hafıza)
-1.3 GHz ARM İşlemci
-Capacitive Multi Touch (5 Parmak)
-4 inç TFT LCD ekran (800 X 480 pixel)
-İşetim sistemi: Android 4.2.2 Jelly Bean
Belki de Türk Telekom E4 akıllı telefonunun tek zayıf noktası ön yüzde yer alan VGA kamera.
E4 hakkında daha fazla haber için takipte kalın.

Önceki İçerikTurkcell Genç Tarifeye Nasıl Geçilir
Sonraki İçerikPES 2014 PC Demosu İndir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz