Türk Telekom Yeni Hat Kampanyası 2019

0
365

Türk Telekom Yeni Hat Kampanyası 2019
Ülkemizde en büyük 3 gsm operatörlerinden biriside bildiğiniz gibi Türk Telekom firmasıdır. Özellikle mobil hat satışı yada kampanyaları olarak diğer operatörlerden uygun fiyatta olması tercih edilmesi için büyük etki yaratıyor. Türk Telekom olarak yeni bir hat satın almak istiyorsanız ve sizin için farklı yeni bir kampanya mevcut. Yeni Hat alımlarında Türk Telekom hattınızda sizler için 750 Dakika + 750 Sms + 8 GB internet ücretsiz olarak hattınıza yüklenecektir. Bu işlem için yapmanız gereken hattınız açıldıktan sonra bir mesaj atmak olacaktır. BOLBOL yazarak 5555‘e göndererek gelen mesajı cevaplamak yeterli olacaktır. Yeni Hat Kampanyası olarak hattınıza kısa süre içerisinde ücretsiz olarak yüklemeler olacaktır.

Türk Telekom Yeni Hat Kampanyası
İsterseniz 7-25 yaş arasında bir TC ile Selfy tarifesi üzerinden işlem yapabilir ve genç tarife kampanyalarından da faydalanabilirsiniz. Bu işlem için yapmanız gereken ise TC numarasını 4545’e göndermek olacaktır. Kısa süre sonra kampanyanız onaylanacaktır.
Yaptığınız kampanyaya göre ise 6 ay boyunca tek seferde 30 TL ve üzeri yüklemelerde 2 GB daha hediye alacaksınız. Yani Yeni Hat Kampanyası dahilinde 30 TL bir kampanya için 35 TL yükleniz halinde 6 ay boyunca hattınıza 2 GB daha internet tanımlanacaktır.

Önceki İçerikSahibinden Get Nedir?
Sonraki İçerikSamsung Galaxy M30 İnternet Ayarları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz