Türk Telekom Konuşma Paketleri

0
2378

İçim Rahat Kampanyası
Ev telefonu ve evde internet mobilde çoook rahat!
05.06.2015 tarihi ve sonrası faturalı İçim Rahat tarifesine gelerek geçerek 12 fatura dönemi mobilin faturalı tarifelerinde kalma sözü veren ev telefonu veya evde internet müşterileri, İçim Rahat tarifesi ile aylık her yöne 750 DK ve 500MB cepten internetten 20TL yerine 10TL’ye faydalanıyor!
İçim Rahat kampanyasın​dan numaralarını taşıyarak veya yeni hat alarak İçim Rahat tarifesine gelen müşterilerimiz faydalanabilir.​​

Türk Telekom ev telefonu veya evde internet müşterileri mobilde indirimli konuşuyor, mesajlaşıyor, cepten internetin tadını çıkarıyor !
24.02.2015 tarihi ve sonrası Bol Kepçe 3GB ve Bol Kepçe 6GB Tarifeleri’ne geçerek 12 fatura dönemi faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü veren müşterilerimiz, ev telefonu veya evde internet aktif bireysel abonelik bildirmeleri durumunda 12 fatura dönemi boyunca aylık 6 TL aylık sabit tarife ücret indirimi kazanıyor.
Bol Kepçe tarifelerine numaralarını taşıyarak, yeni hat alarak, mobil’in faturasız ya da faturalı tarifelerinden geçerek gelen müşterilerimiz kampanyadan faydalanabilir.​

Türk Telekom mobilden ev telefonu ve evde internet müşterilerine çok avantajlı tarife!
Türk Telekom ev telefonu ve evde internette bireysel aboneliği bulunan müşterilere %40, ikisinden birinde aboneliği bulunan müşterilere %20 indirim fırsatı bu tarifede!
Numaranızı Türk Telekom mobile taşıyarak, yeni hat alarak Üçlü Avantaj 1GB Tarifesi’nden yararlanabilirsiniz!
Üçlü Avantaj 1GB tarifesi ile Her Yöne 500 dakika + Her Yöne 5000 SMS + 1 GB Cepten İnternet, hem ev telefonu hem de evde internet abonelikleri bulunan müşterilere ayda 18 TL, ev telefonu veya evde internetten birinde aboneliği bulunan müşterilere 24 TL.

Önceki İçerikTürke Telekom Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikTürk Telekoma Nasıl Geçiş Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz