Türk Telekom Honor 7 Görüntülü Konuşma Var mı?

0
5769

Türk Telekom firması son olarak bildiğiniz gibi TT175 modelini duyurmuştu ve TT175 modelinden sonra ise geçtiğimiz günlerde yeni modeli olan Türk Telekom Honor 7 modelini piyasaya çıkardı.Kullanım olarak ise başlangıç seviyesi olarak güzel bir cihaz diyebiliriz ama bazı özellikleri tekrardan canımızı sıkabilir.Genel olarak kullanıcıların aradığı özellikler iyi bir kamerası ve işlemlerde takılmaması yada kasmaması diyebiliriz.

Gücünü Huawei’nin kendi üretimi olan sekiz çekirdekli Kirin 935 işlemciden alan Honor 7, grafik tarafında Mali T628 MP4 GPU’dan besleniyor. 3 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına yer verilen telefon, 5.2 inç boyutundaki ekranında Full HD çözünürlük sunuyor.
20 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya yer verilen Honor 7, Android 5.0 Lollipop ile kullanıcılarla buluşurken, 3100 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor.

Türk Telekom mağazalarında 1799 TL fiyat etiketi ile satışa sunulan Türk Telekom Honor 7, abonelere indirimli olarak 1299 TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Bu özellikler gayet başarılı ama en önemli özelliği ise görüntülü konuşma diyebiliriz.Kullanıcılar artık gsm operatörleri üzerinden görüntülü konuşma yapılıp yapılmadığınız araştırmaktadır ve bu özellike Türk Telekom Honor 7 modelinde yok yani görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız uygulama yüklemeniz gerekmektedir.

Peki görüntülü konuşma yapmak isterseni hangi uygulamaları kullanabilirsiniz yada bu uygulamaları indirmek için neler yapmanız gerekiyor onları yazalım..

İlk olarak Türk Telekom Honor 7 telefonunuz için bi Gmail hesabı açmalısınız.Yani hangi uygulamayı indirmek istiyorsanız isteyin bu işlem için kesinlikle Google Play hesabı yada diğer adıyla Gmail hesabı açmalısınız.Eğer daha önceden bir Gmail hesabınız varsa bunu kullanabilirsiniz.

honor_7_google_play

Bu işlemden sonra ise görüntülü konuşma yapmak için gerekli uygulamaları indirmelisiniz.Görüntülü konuşma yapmak için gerekli uygulamalar ise Whatsapp, Tango, Facebook Messenger, Viber, Skype, Line vb. uygulamalardır.Tabi bu daha da artabilir ama en çok kullanılan uygulamalar bunlardır.İlk modelde olduğu gibi Türk Telekom Honor 7 modelinden de uygulama ile görüntülü konuşma yapılmaktadır.

Önceki İçerikFacebook Üzgünüz Şu Anda Türkçe Ayarlanamıyor
Sonraki İçerikTürk Telekom Honor 7 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz