Telefondaki Uygulamalar Hafıza Kartına Nasıl Taşınır

0
1865

Eğer android işletim sisteminde yeniysek ve öğreniyorsak bazı sorunlar çekebiliriz.Yani telefonumuzu kullanırken özellikle uygulama ve oyunları kurduktan sonra kayıt yeri problemi çekebiliriz.Günlük çok fazla uygulama ve oyun deniyorsak ve bunların bir çoğu telefonumuzda kalıyorsa kesinlikle anlatacağımız yöntem sizin işine özellikle root yapmak istemeyenler için çok iyi olacaktır.

Genelde bu taşıma işlemi için telefona root işlemi uygulamak gerekmektedir.Tabi root işleminden sonra telefonumuz garanti dışı kalacağı için pek tercih edilen bir yöntem değildir.O yüzden dosya taşıma yada kurduğumuz oyunları ve programları hafıza kartına taşıma işlemi için root dışında farklı yöntemler bulmamız gerekebilir.

Root işlemi yapmadan nasıl taşıma işlemi yapılabilir.
İlk olarak bu işlem için küçük bir program indirmeniz gerekiyor.Programın ismi OneClick ilk olarak bu programı indiriyoruz.Daha sonra exe uzantılı bölümne çift tıklayıp işlemi başlatıyoruz.

Telefonumuzdan da birkaç ufak ayar yapmanız gerekiyor.
Telefonunuzu ayarlar / uygulamalar / bilinmeyen kaynaklar seçin ve yine aynı menüde ki geliştirmeye basıp / usb hata ayıklama modunu etkinleştirin.

Telefonunuz bilgisayar bağlayınız.

uygulamalari-hafiza-hartina-tasimak

Bu pencerede yukarıdaki ( ? ) işaretine tıklayın. bilgisayarda Android SDK kurulu değilse böyle bir uyarı verecek.

hafiza-kartina-tasima

Android SDK yoksa eğer TinnyClick ilе halledeceğiz .
Tamam demelisiniz.
oyunlari-hafiza-kartina-tasimak

Varsayılan kurulum yeri seç kısmından Hafıza Kartını seçin.

tasimak

TinnyClick ile Değiştir dedikten sonra işlem bitmiş olacaktır.

Önceki İçerikMac İçin Firefox İnternet Tarayıcısı
Sonraki İçerikAndroid Telefonum Yavaşladı ve Donuyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz