Telefon Hattımdan Mobil Ödeme Nasıl Kapatılır

0
3205

Telefon Hattımdan Mobil Ödeme Kapatmak – Açmak
Son zamanlarda kullanıcıların en çok zorlandığı ve canının yandığı durumlardan birisi hat üzerinden yapılan ödeme işlemleri yani Mobil Ödeme işlemidir. Hat üzerinden satın alınan hizmetler yada hata ile satın alınan diğer hizmetler bilinmeden satın alınan gibi birçok sorun ortaya çıkabilir.. Tabi buradan en çok canı yananlar faturalı hatlar üzerinden yapılan mobil üzerinden satın alınan işlemlerden gelen kabarık faturalar olarak anlatabiliriz. Peki bu durumları nasıl ortadan kaldırabiliriz Telefon Hattımdan Mobil Ödeme Nasıl Kapatılır onları görelim.. Mobil Ödeme Turkcell, Vodafone, Türk Telekom üzerinden yapılan işlemlerden kurtulmak için aşağıdaki işlemleri deneyiniz..

Türk Telekom Mobil Ödeme Nasıl Kapatılır / Açılır


Mobil hattınız Türk Telekom Mobil Ödeme işlemleri için otomatik tanımlıdır. Eğer mobil hattınız Türk Telekom Mobil Ödeme kullanımına açık değilse, yalnızca ilk sefere mahsus olmak üzere “MOBILODEME KAYIT” yazıp 5555‘e kısa mesaj atabilirsiniz.
Mobil hattınızı Türk Telekom Mobil Ödeme kullanımına kapatmak için “MOBILODEME IPTAL” yazıp 5555‘ekısa mesaj atabilirsiniz.
Vodafone Mobil Ödeme Nasıl Kapatılır / Açılır
Cep Cüzdan Mobil Ödeme’ni kapatmak için MOBILODEME KAPAT yazarak 7878‘e SMS atabilirsiniz.
Vodafone Mobil Ödeme ile ilgili işlemlerinizi aşağıdaki kanallardan yapabilirsiniz:
7878 Vodafone Mobil Ödeme SMS kısa numarasına ücretsiz olarak MOBILODEME AC veya MOBILODEME KAPAT smsi ile talebini iletebilirsiniz.

Turkcell Mobil Ödeme Nasıl Kapatılır / Açılır
– MOBILODEME IPTAL yazıp 7777 göndermeniz yeterli olacaktır.
– Turkcell hat kullanıyorsanız Mobil Ödeme işlemi iptal etmek için 532 veya 444 0 532 numaralı telefonu arayarak –
mobil ödemeyi iptal edebilirsiniz aynı zamanda 0850 622 60 60 arayabilirsiniz ve iptal edebilirsiniz.
– Turkcell Ödeme Açmak için müşteri hizmetlerini arayarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Not : Akıllı telefonlarda ve tabletlerde internet üzerinden yapılan işlemlerde biraz daha dikkatli olmamız gerekmektedir. Bu gibi durumlarda en çok yapılan hatalar akıllı telefonlarda arkadaşlık siteleri, oyunlar, uygulamalar gibi işlemlerde yapılmaktadır. Örnek olarak oyunun yamalarını yada farklı bir özelliği satın almak istediğimiz zaman mobil ödeme işlemi devreye girmektedir ve satın alma işlemi başlamaktadır. Burada dikkat etmeniz gereken işlem ise karşınıza gelen kutucuklar numaranızı yazmayınız ve gelen mesajları onaylamayınız.

Önceki İçerikVestel Venüs V3 5580 Yazılım Güncelleme
Sonraki İçerikSamsung Galaxy J7 Prime İnternet Ayarları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz