Takip Mobi Nasıl İptal Edilir

0
21649

Takip Mobi Nasıl İptal Edilir
Takip Mobi Nasıl İptal Edilir Takip Mobi sitesi son zamanlarda akıllı telefon kullanıcıları için sıkıntılı bir durum diyebiliriz.Takip Mobi üyelik oluşturan kullanıcılar dikkat etmeden telefonlarından üyelik oluşturuyor ve özellikle faturalı hat kullanıcıları için sıkıntılı durumlar oluşabiliyor.Özellikle son zamanlarda Şikayet sitelerinde bu tarz siteler daha çok takip edilen konular arasına girdi ve yüksek şikayet oranları ile dikkat çekmektedir.Siteye girdiğiniz zaman aşağıdaki gibi bir bilgilendirme mesaj karşınıza gelmektedir ve bu bilgilendirme ücretlendirme hakkındadır.

İcralık fırsatları takip edebileceğiniz Takip Mobi servisi Vodafone için aylık 56 TL, TurkTelekom için aylık 49 TL, Turkcell için 3 aylık kullanım bedeli 56 TL’dir.

Eğer üyeliği iptal etmek istiyorsanız yani Takip Mobi Nasıl İptal Edilir diyorsanı aynı şekilde site üzerinden aşağıdaki mesajları yollarsanız yada Müşteri Hizmetlerini arasanız iptal işlemini sağlamaktadırlar.

Abonelik iptali için IPTAL ET yazarak 7979’a ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.
İptal ve iade işlemleri için Müşteri Hizmetlerimiz: 0850 532 08 93

Eğer sizde bu durumdan rahatsızsanız gösterdiğimiz yöntem ile iptal işlemini yapabilirsiniz yada biraz daha dikkatli davranarak üyelik işlemini başlatmazsınız.

Önceki İçerikVayMobil Nasıl İptal Edilir
Sonraki İçerikEkle/Kaldırdan Silemediğiniz Programlar
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz