Sunucu ile Sağlam Bir Veri Bağlantısı Kurulamıyor

4
6400

Mobil dünyadaki gelişmeler o kadar hızlı gelişiyorki gelişmeleri değil artık telefonumuzdaki hataları ve sorunları takip etmeye başladık diyebiliriz.Yani Yüklediğimiz uygulamalar veya programlar sayesinde çıkan hatalar ile telefonu daha hızlı bir şekilde kullanmayı öğrendik diyebiliriz.

Şimdi ise şu sıralar en çok çıkan sorunlardan biride Sunucu ile Sağlam Bir Veri Bağlantısı Kurulamıyor şeklinde çıkan bir sorundur.Hemen akla gelen yazılım ya da format atma gibi bir durum olacaktır.Buradaki sorun tamamen onaylatma ile ilgili bir durumdur.Bu işlemi google yardım sayfasındada bulabilirsiniz.

– Telefonunuzdan ayarlar kısmına gelin
– Hesaplar ve Senkronizasyon seçeneğine tıklayın
– Açılan pencereden kapalı olan seçenekleri tikleyerek açın.
– Bu işlemden sonra sorunsuzca mail hesabı tanımlayabilirsiniz.

Önceki İçerikKlasörleri exe ye Çeviren Virüs Nasıl Silinir
Sonraki İçerikKik Messenger Hesabı Nasıl Silinir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

4 YORUMLAR

  1. Yurtdışından aldıysanız genellikle bu sorun oluyor.İlk tavsiyem telefonu fabrika ayarlarına döndürmek.Ya da farklı bir yerden internete girerek hesap eklemeye çalışın.
    Yinede olmadıysa şunu önereceğim.İlk önce telefonunuzun csc koduna bakmanız gerek.Bunun için arama yerine *#272*imei no# şeklinde girin.İmei no yu bilmiyorsanız *#06# şeklinde girerek öğrenebilirsiniz.Bir yere yazmayı unutmayın.Şimdi *#272*imei no# şelinde girdiniz.Farklı ülke kodları çıktı.Buradan TUR romunu seçmenizi önereceğim.Sonra install diyeceksiniz.Fakat bunu yaparsanız fabrika ayarlarına dönecek.Sd kartınızı çıkartıp yapabilirsiniz.Uğraşmak istemiyorsanız.Rehberinizi ve notlarınızı almayı unutmayın.Telefon 2 -3 dk sonra açılır korkmayın.Denenmiştir.Yine olmadıysa yapabilecek bir şey yok.Bir uzmana gidin sorun.Telefondan anlayan.Bir bilgi daha telefonun cscsini değiştirip telefona güncelleme alabilirsiniz.İnternetten araştırın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz