Sony Xperia C5 Ultra Görüntülü Konuşma Var mı?

0
4008

Cihazınızda bulunan Google Hangouts™ anında mesajlaşma ve görüntülü sohbet uygulamasını kullanarak, bilgisayarlarında, Android™ cihazlarında ve diğer cihazlarda bu aynı uygulamayı kullanan arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz. Herhangi bir konuşmayı birkaç arkadaşın katıldığı görüntülü sohbete dönüştürebilir ve arkadaşlarınız çevrimdışıyken bile onlara mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca, fotoğrafları kolaylıkla görüntüleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Sony Xperia C5 Ultra 1,7 GHz saat hızında işlem yapan sekiz çekirdekli MediaTek MT6752 çipsetine sahip. Bu durum performans açısından da oldukça yeterli bir seviyede olduğunu gösteriyor. Sony Xperia C5 Ultra’nın genel özellikleri şu şekilde:

6 inç ebatında Full HD ekran teknolojisi
1,7 GHz hızında sekiz çekirdekli MediaTek MT6752 çipset
2 GB RAM/16 GB dahili depoalama birimi
Ana kamera 13 megapikse/ ön kamera 13 megapiksel (Çift LED flash teknolojisi)
2930 mAh batarya
Sony Xperia C5

Eğer Sony Xperia C5 Ultra modeli ile görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız ilk olarak Google Play hesabı açmalısınız ve daha sonra görüntülü konuşma için uygun uygulamalardan indirmeniz gerekmektedir.

Whatsapp
Line
Facebook Messenger
Skype
vb uygulamaları indirerek istediğiniz gibi görüntülü konuşma yapabilirsiniz.Tabi görüntülü konuşma yapmak için karşı taraftada aynı şekilde uygulama yüklü olması gerekmektedir.

Önceki İçerikAndroid Telefondan Televizyona Görüntü Aktarmak
Sonraki İçerikCall of Duty: Infinite Warfare Sistem Gereksinimleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz