Samsung Telefonlarda Sınırlı Servis Hatası ve Çözümü

0
18009

samsung-logo
Şebekenizi kontrol edin. Sorun şebeke sinyalinin zayıflamasına neden olabilecek engebeli arazi, kapalı otopark ve diğer kapalı ortamlarda bulunmanızdan kaynaklanıyor olabilir.

Telefonunuzun “çevrimdışı mod” özelliğinin aktif olup olmadığını kontrol edin. Menüden Ayarlar > Telefon Ayarları > Çevrimdışı Mod bölümünden “Kapalı” seçeneğini seçtikten sonra ana ekrana dönerek tekrar arama yapmayı deneyin.

Bant seçimini doğru yapıp yapmadığınızı kontrol edin. Menüden Ayarlar > Şebeke Servisleri > Bant Seçimi bölümüne girerek operatörünüz ile uyumlu olan GSM 900/1800 veya 1900 seçeneklerinden birini seçin ve tekrar arama yapmayı deneyin.

IMEI numaranızı kontrol edin. bekleme ekranındayken *#06# yaparak IMEI numaranızı not edin. mcks.tk.gov.tr/node/19 adresinden IMEI numaranızın kayıtlı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. IMEI NUMARASI KAYITLI mesajı dışındaki uyarılarda satın aldığınız yere başvurun.

SIM kartınızın aktif olup olmadığını denemek amacı ile, çalıştığından emin olduğunuz başka bir telefon ile SIM kartınızı tekrar deneyin.

Önceki İçerikFacebook Şifremi Unuttum
Sonraki İçerikKulaklık takmadan radyo dinleyebilir miyim?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz