Samsung Kies Kurulum Resimli Anlatım

0
4086

kies-air-04-535x535
Samsung Kies Kurulum Resimli Anlatım
Samsung Kies bilgisayarınızı telefonunuza bağlayarak veri eşitlemenizi ve yeni uygulamalar aramanızı kolaylaştırır.
Kiesle neler yapabilirsiniz.
Kablolar olmadan cep telefonunuzu bağlayın Wi-Fi yoluyla Kies’e cep telefonunuzu bağlayın ve içeriği senkronize edin. Wi-Fi yoluyla Kies ile belirgin şekilde kullanışlı bir biçimde Kies’in keyfini çıkarırsınız. * Yalnızca desteklenen modeller için mevcuttur ve bazı işlevler Wi-Fi bağlantısı sırasında sınırlıdır.
Cep telefonunuzu güncel tutun Bağlandığında, Kies yeni bellenim sürümünü otomatik olarak bildirir. En son sürüm bellenim kullanarak cep telefonunuzu iyileştirin.
Kişileri Outlook, Google veya Yahoo ile senkronize edin Kies’de kişi ekleyin veya kişileri düzenleyin. Ayrıca kişileri Outlook, Google veya Yahoo ile senkronize edin.
Cep telefonu ile müzik yaşantınızı zenginleştirin Kendi favori müzik çal listenizi oluşturun ve cep telefonunuz ile senkronize edin. Dinlemek istediğiniz tüm müzikler nerede olursanız olun sizi eğlendirecektir.
Cep telefonunuzdan fotoğraf ve video çekmeye ve PC’ye aktarmak için kullanabilirsiniz.

Desteklediği Telefonlar
Wave II(S8530) , Wave525(S5250) , Wave723(S7230E) , Wave578(S5780) , Wave(S8500) , Omnia II(I8000) , Omnia Lite (B7300) , Omnia(i900)

kies-kurulum-resimli-anlatım1

kies-kurulum-resimli-anlatım2

kies-kurulum-resimli-anlatım3

kies-kurulum-resimli-anlatım4

kies-kurulum-resimli-anlatım5

Önceki İçerikİphone iOS 6.1.2 Yazılım Sorunları
Sonraki İçerikPttcell nedir-Pttcell Tarifeleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz