Samsung Galaxy S6 Kayıp Simge Sorunu

0
1721

Bildiğiniz gibi büyük bir lansman ile geçtiğimiz günlerde Samsung firması yeni modelleri olan Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge cihazlarını duyurmuştu.İos cihazlarda olduğu gibi Android işletim sistemine sahip cihazlarda da bazı sorunlar olabiliyor.Bu sorunlar ise genelde yazılımsal sorunlar olarak görülüyor.Yani sistemde oluşan bazı sıkıntılar telefonunuzu kullanmanızda sorunlar çıkartabiliyor ve canınızı sıkabiliyor.

Son olarak çıkan bu cihazlarda görülen sorunlardan biri ise “mobil veri, hotspot ve özel mod” gibi simgelerin kaybolduğu ve bildirim panelinde görülmediği.Cihazı kapatıp açsanızda yada sıfırlama işlemi yapsanızda bu sorun ortadan kalkmıyor.Sorunu ortadan kaldırmak için ise Google Apps Store’den bir uygulama indirerek bu sorunu ortadan kaldırabiliyorsunuz.Bu resmi uygulama sayesinde sorun ortadan kalkmış oluyor.

s6-simge-sorunu

Galaxy Apps Store’da yayınlanan QuickPanel Restore uygulamasını indirip uygulma hızlı ayar menüsünü resetleyerek simgelerin yerine geleceğini görebilirsiniz.

Önceki İçerikGeneral Mobile 4G Modem Olarak Kullanmak
Sonraki İçerikGame Recorder-Android Ekran Videosu Kaydetmek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz