Samsung Galaxy S5 Erken Geliyor

0
1150

Samsung’un yeni amiral gemisi olmasına kesin gözüyle bakılan Galaxy S5 herkesin merakla beklediği Samsung’un en yeni nesil akıllı telefonu olacak. Samsung Galaxy S5 beklenen tarihinden önce mi gelecek? Merak ettikleriniz ve daha fazlası haberimizde.
Koreli bir haber sitesinden sızdırılan bilgilere göre Samsung amiral gemisi olan Galaxy S5 üretimi başlatmak için çalışmlara başlamış durumda bile. Galaxy S5 in toplu üretimine Ocak ayında başlanacak ve samsung’un en yenisi olacak olan Galaxy S5 Mart veya Şubat ayında raflarda yerini almış olacak.
Samsung Galaxy S5 beklendiği üzere 64-bit CPU ile geliyor. Ayrıca Galaxy S5 Samsung’un ilk defa kullanacağı Heterojen Çok İşleme {HMP) Exynos } özelliğine de sahip olacak. S5 için bir diğer artı da elbette aynı anda 8 çelkirdeği çalıştırabilen küçük bir çiple gelecek olması. Yine de kesin bir şey söylemek için erken çünkü Qualcomm Snapdragon ile bu sürece dahil olmayı istiyor.

Diğer bir gelişme ise Galaxy S5 in tıpkı Galaxy Round’da olduğu gibi esnek bir OLED ekran ile gelebilecek olması. Telefon kullanımını bir üst seviyeye çıkarmayı garanti eden yüksek kapasiteli 4000mAh batarya. Ve tutuşu kolay ama küçük olmayan 5-inç bir ekran.
Galaxy S5, satışa üzerinde gelecek olan Android 4.4 KitKat ile sunulacak. Galaxy S5 ile birlikte gelecek olan Samsung Galaxy Gear 2 akıllı saati ilk nesil versiyonundan %20-15 daha ince olarak gelebilir. Buna ek olarak Galaxy S5 ile Samsung Galaxy Gear 2 akıllı saatinin senkronize edilmiş uygulama ve oyun desteğinin de arttırılmış olarak gelmesi gündemde.
Ancak tüm bu söylentilere rağmen Samsung muazzam satış rakamlara ulaşmış diğer amiral gemisi ürünlerinin satılmasını bıçak gibi kesintiye uğratacak bu son ürününü beklenenden erken sahaya sürmeyi tekrar düşünecektir.

Önceki İçerikBilgisayardan İnstagram Şifresi Nasıl Değiştirilir
Sonraki İçerikJean-Claude Van Damme’lı Volvo Tır Reklamı
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz