Samsung Galaxy Note 5’in Görselleri Çıktı

0
1431

Samsung firmasının yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy Note 5’e ait ilk görseller çıktı.Bu görüntülere göre Note 5 diğer modeller olan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’i tasarımlarına uygun bir şekilde çıkacağı görülüyor.2015 yılının başlarında yapılan CES 2015 fuarında çıkan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge,birçok kişi tarafından tasarımsal ve donamımsal olarak tam not aldı ve büyük başarılara imza attı diyebiliriz.

Exynos 7420’nin güçlü alt yapısı ile S6 ve S6 Edge de yakaladığı başarıyı büyük ihtimal Galaxy Note 5 serisi ile devam ettireceği görülüyor.Yeni çıkan görsellerde görüldüğü gibi Galaxy Note 5,Galaxy S6’nın biraz daha büyük ekranlısı gibi görülüyor.

samsung-galaxy-note5

Çıkan diğer dedikodulara göre ise Eylül ayında yapılacak olan IFA 2015’te,bazı söylentilere görede 12 Ağustos tarihinde tanıtılacağı söyleniyor.Exynos 7422 olacak. 4GB RAM’in eşlik edeceği telefon böylelikle SPen ve diğer ekstralarında kullanıcıları büyülemeyi hedefliyor..

Önceki İçerikMozBackup ile Mozilla Firefox Tarayıcısı Yedekleme
Sonraki İçerikTesla Güneş Enerjisi Santralini Büyütüyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz