Samsung Galaxy C7 Google Hesabı Nasıl Açılır

0
1421

Samsung Galaxy C7 Google Hesabı Nasıl Açılır
Google Play Store sayısız uygulamasıyla Android kullanıcılarına hizmet veriyor. Ücretli veya çoğunlukla ücretsiz uygulamalar neler mi? Oyun, Kitap, müzik, gazetelik, haber ve daha fazlası. Tüm bu uygulamaları cihazına yüklemek için hemen ücretsiz Google Play Store indir, kullanmaya başla… Google Play Store, ihiyacınız olan her türlü uygulamayı Android cihazlar için ürettiği online marketinde ücretli veya ücretsiz satışa sunuyor. Binlerce oyun ve müzik uygulamasının yer aldığı Play Store indir ve güncelle işlemleri ve Android Market hakkında merak edilenler…
Google Play Store nedir?
Google Play (eski adıyla Android Market), Google’ın Android için geliştirdiği bir paket yöneticisi ve elektronik medya dağıtım/satış platformudur. Müzik, film, kitap ve Android için uygulamalar ve oyunlar için çevrim içi satış hizmeti ve aynı zamanda bir de Cloud ortam oynatıcısı içerir. Bu servise web üzerinden, Android’lerde Play Store telefon uygulamasından ve Google TV’den ulaşılabilir. Satılan içeriklere de tüm bu uygulama ve platformlardan erişilebilir. Google Play, 2012 Mart’ında Android Market ve Google Müzik servislerinin birleştirilmesi ve marka değişimi ile duyuruldu.

Google Play Hesabı Nasıl Açılır
Android cihazlarınıza uygulama,program,oyun indirmek isterseniz ilk olarak size gereken bir google gmail hesabıdır.Googleplay hesabı almak için google gmaile üye olmanız gerekmektedir.Bu işlemde çok basittir.Google üyeliğiniz sayesinde hem size bir email hesabı açılacaktır hemde istediğiniz kadar uygulama indirme imkanı yakalayacaksınız.
Şimdi ilk olarak google anasayfa girişi açıyoruz ve sağ üst köşede oturum aç yazısınız tıklıyoruz

Yeni bir sayfada sizden doldurulması gereken bölümleri doldurunuz ve sonraki adıma yıklayınız.
googleplay-hesabı-açmak1
Şimdi ise ad soyad şifre gibi bilgileriniz eksiksiz bir şekilde doldurunuz
googleplay-hesabı-açmak2
daha sonra doğrulama kodunuz doğru bir şekilde giriniz.
googleplay-hesabı-açmak3

gizlilik politikasını kabul ediniz ve hesabınız oluşturulmuş olacaktır. Google Play hesabınızı sadece uygulama indirmek yada oyun indirmek sınırlı değildir. Aynı zamanda Google üzerinde bulunan tüm yardımcı sistemlerini kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikLizozom Nedir? Özellikleri ve Görevleri Nelerdir?
Sonraki İçerikBitkilerde Üreme ve Gelişme Nasıl Olur
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz