Samsung Galaxy A9 Teknik Özellikleri

0
1682

Son zamanlarda Samsung’un amiral gemisi modeli Galaxy S6’ya ve şimdiden dedikoduları çıkan Galaxy S7’ye odaklansak da teknolojinin bir de A serisi orta-üst seviye telefon ailesi mevcut. Gelen haberlere bakarsak ailenin yeni üyesi Galaxy A9 çok yakında karşımıza çıkabilir.Bildiğiniz gibi Samsung firması her geçen gün yeni bir cihaz ile karşımıza geliyor ve neredeyse her keseye göre yada her kesime göre farklı bir cihaz üretiyor.

Samsung Galaxy A9 Teknik Özellikleri
6 inçlik Full HD 2.5D kavisli bir ekrana yer verilen Samsung Galaxy A9 modelinde sekiz çekirdekli Snapdragon 652 işlemcisi kullanılmış. Adreno 510 GPU kullanan Galaxy A9, 3 GB RAM ve microSD kart destekli 32 GB dahili hafıza sunuyor.

13 Megapiksellik arka kamera ve 8 Megapiksellik ön kameraya sahip olan Galaxy A9, F/1.9 diyafram ile oldukça iddialı. Optik Görüntü Sabitleme teknolojisine sahip olan arka kameranın LED flaş ile desteklendiğini söyleyelim.4000 mAh batarya ve Android 5.1 Lollipop işletim sistemi ile karşımıza geliyor..

Önceki İçerikTürk Telekom TT175 için Yapılması Gerekli Ayarlar
Sonraki İçerikGusül (Boy) abdesti nasıl alınır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz