Samsung Ağda Kayıtlı Değil Hatası Çözümü

33
34842

ağda_kayıtlı_değil
Samsung Ağda Kayıtlı Değil Hatası Çözümü
Eğer Android Yüklü samsung akıllı bir telefona sahip iseniz bu uyarıaya alışmanız gerekmektedir.Bu uyarı geldiği zaman cihaz mesaj yollamas veya arama yapmak ve sürekli Ağda Kayıtlı Değil hatasını verir.Bu uyarıda cihazda bir hata yoktur yada imei numarasında bir hata yoktur.
Bu hatadan geçici sürede kurtulmak mümkündür.Zamanı içinde tekrar yapabilir. Bu hatadan şu şekilde kurtulabilirisiz.
-İlk olarak telefonu kapatıp açınız.
-Eğer sorun çözülmediyse telfonu kapatınız ve bataryayı çıkartını daha sonrada simkartınız söküp tekrar takınız ve cihazınızı açınız..Büyük ihtimal sorun ortadan kalkacaktırç

Önceki İçerikÇin Malı Nedir-Çin Üretimi Nedir
Sonraki İçerikEn Çok Kullanılan WordPress Eklentileri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

33 YORUMLAR

  1. İyi günler, bu sorun hattımızdan kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Defalarca çözüm yolu denedim olmadı buna sizinki de dahil. Benim düşüncem hattan kaynaklandığı yönde. Aydınlatmanız dileğiyle Teşekkürler.

  2. telefonum s2 telefonumu uşuş moduna aldım,açtım kapattım başka telefona taktım ayarlardan yazılanları uyguladım ama bir işe yaramadı.hala ağda kayıt yapmıyor diyor.ayrıca telefonumu kendi operatörüme almaya çalıştım ama ‘bağlanılamıyor.daha sonra tekrar deneyin’yazıyor .hiç bir şey yapamıyorum ALLAH aşkına yardım edin bir çıkar yolu bulun

  3. Sevgili Dostlar aynı sorunu bende samsung note ıı telefonumda yaşadım.Sorun tamamen hattan kaynaklanmadır. Nedense hiç bir forumda bunu söylemiyor.artık dayanamadım ve yazmaya karar verdim.Hattım vodafone bu arada .Şebeke yoğun olduğu zaman baz istasyonu size ağdan dışarı atıyor.Tabi ki birde cihazınız kaçak değilse o ayrı.

  4. Arkadaşlar her kafadan bi yorum çıkıyor.Bildiklerinden değil ama yinede yardımcı olmaya çalışıyorlar.aynı sorun bendede var.Ben kesinlikle çözdüm.Olay telefonunuzla veye ımei ile alakalı değil.Sorun tamamı ile şebeke sorunudur.Sorunun çözümü müşteri hizmetlerini arayıp hattınıza reset attırmaktır.Ben aradım adam şebeke ile ilgili dedi.reset atıyorum hattınıza resetten sonra telefonu kapatıp açın normale dönecektir dedi.Ve gerçektende normale döndü.Gerçek çözüm budur.

    • arkadaşım bu sistem hala olabilir mi? Benim telefonum çekmiyor nasıl arayacağım acaba? sim kartımı başka telefona taksam arasam olur mu?

  5. ##002# tuşladığınız zaman mmı kodu başlatıldı yazısı çıkacak ekranda ardından arama yönlendirme silme başarılı yazısı çıkacak tamama basın % 99 böyle bir sorunla karşılaşmayacaksınız.kesinlikle deneyiniz.Ben bu sorunu bu şekilde aştım.3 gün boyunca teli kullanamamıştım.Şebeke müşteri hizmetlerinden bu tavsiyeyi vermişlerdi.telefon kaynaklı bir sorun.

  6. arkadaşlar bu gun telefonuma guncelleme attım odin ile 4.4.2 root attım daha önce şebeke ayarlarını *#0011# ile tuşlayıp back tusuna basıp bi şekilde ayarlıyordum şebeke geliyordu bu root attıktan sonra back tusuna bastıgımda hiçbirşey olmuyo menu açılmıyor yani acilll ayrdım arkadaşlar lutfen telefonm kapandı 🙁

    • Stock rom yukle 4.1.2 ingiltere romu ve ardindan cwm mod root’u odin ile flashla sonraki adim ise zulumanin 4.1.2 ingiltere romu icin uygun modem dosyasini indirip sdcard’a atip telefon kapattiktan sonra power+home tuşu+ volume up tuslarina ayni anda basip cwm moda gir ve zuluman dosyasini install from sdcard yazan yerden yukle telefonu actiginda hem sebeken hem de imei numaran gelmis olur. Bu arada bu islemleri yapmadan once verilerini yedeklemen ve wipe yapman gerek yoksa bir onceki rom ile sonradan atacagin rom kalintilari cakisabilir ve telefonun fullbreak olabilir. Temiz olmasi icin wipe yap oncesinde bu konuda forum sitelerinden bilgi alabilirsin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz