Realme C55 (RMX3686) Ekran Görüntüsü Alma

0
8

Realme C55 (RMX3686) Ekran Görüntüsü Alma

  1. Tuş Kombinasyonuyla Ekran Görüntüsü Alma: Güç ve Sesi Azaltma butonlarını basılı tutun: Telefonunuz, mevcut sayfanın ekran görüntüsü alacaktır.Uzun bir ekran görüntüsü almak için ise Güç ve Ses Açma butonlarını yaklaşık 2 saniye basılı tutun. Bir sonraki sayfaya geçmek için [Sonraki Sayfa] butonuna basın, yakalamayı durdurmak istediğiniz zamana kadar Sonraki Sayfa butonuna basarak uzun bir ekran görüntüsü oluşturmak için [Kaydet] butonuna tıklayı
  2. Bildirim Paneli ile Ekran Görüntüsü Alma: Android telefonlarda genellikle bildirim panelini aşağı çekerek “Ekran Görüntüsü” seçeneğine dokunarak da ekran görüntüsü alabilirsiniz.
  3. Akıllı Asistan ile Ekran Görüntüsü Alma: Bazı Android telefonlarda akıllı asistanlar (Google Assistant, Bixby vb.) ekran görüntüsü alma işlemini destekler. Bu asistanları kullanarak da ekran görüntüsü alabilirsiniz.
  4. Ekran Kayıt Uygulamaları: Bazı durumlarda ekran kayıt uygulamaları da ekran görüntüsü almanın bir yoludur. Bu uygulamalar genellikle ekran görüntüsü almanın yanı sıra ekran kaydetme ve video çekme gibi özellikleri de içerir.
Önceki İçerikEF Sabit Nedir
Sonraki İçerikRealme C53 Ekran Görüntüsü Alma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz