Pttcell 3G Nasıl Açılır

14
13212

Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan ve 1840 yılından bu yana hizmet veren PTT, posta, banka ve lojistik hizmetlerine ilave olarak 2013 yılından itibaren Pttcell markası adı altında mobil iletişim hizmeti sunmaya başlamıştır.
Pttcell, insan odaklı hizmet anlayışıyla; yüksek kalitede mobil iletişim hizmetini hesaplı şekilde sunar.Son zamanlarda Avea yani Türk Telekom alt yapısını kullanarak birkaç gsm firması daha açılmıştır.Bunlardan biriside Pttcell.Pttcell diğer gsm operatörlerine göre biraz daha ucuz ve kullanışlı diyebiliriz.

Tabi ucuz olmasına karşılık olarak dezavantajlı durumlarda bulunmaktadır.Bunlardan en önemlisi Pttcell her yerde çekmiyor yani diğer operatörler gibi yaygın bir ağa sahip değildir.

Pttcell 3G Nasıl Açılır
3G Nedir?
3G ile 3G şebekesinin desteklendiği yerlerden çok yüksek hızlarda internet erişimine sahip olursunuz.
Telefonumun 3G Uyumluluğunu Nasıl Sorgularım?
Telefonunuzun 3G uyumluluğunu 3534’e boş SMS atarak, ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.
Nasıl 3G’li Olurum?
Telefonunuzun 3G uyumlu olması durumunda, Pttcell 3G dünyasına ÜCRETSİZ katılmak için 3G yazıp 1788’e SMS gönderebilirsiniz.
3G aboneliğinizi iptal etmek için IPTAL 3G yazıp 1788’e gönderebilirsiniz.

4.5G’den faydalanmam için ne yapmam gerekir?
4.5G’yi kullanabilmeniz için telefonunuzun ve sim kartınızın 4.5G uyumlu olması gerekmektedir. Telefonunuzun 4.5G uyumlu olup olmadığını 4.5G HAZIR yazıp 5555’e SMS göndererek ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz. Kayıt olmak için 4.5G IZIN yazıp 5555 gönderebilirsiniz.

Önceki İçerikPttcell İnternet Paketi Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikPttcell TL Sorgulama Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

14 YORUMLAR

  1. Hocam ben bu mesajı gönderdiğimde hatalı kısa kod diyor nedendir acaba ?
    Edge ile internete girebiliyorum fakat 3G hala aktif olmadı pttcell de

  2. Merhaba ben yanlislikla pttcell 3g servisini iptal ettim simdide acmak icin mesaj atiyorum aktif diyor ama internete edge ile giriyor hemde goruntulu konusma yapamiyorum.

  3. Pttcell gectim p.ertesi hat acildi ama internet yok.apn ayarimi ne yapmak gerekiyormus bugun mesaj geldi 3g niz tanimlandi niye ne yapabilirim yardim edin

  4. 29 / aralik / 2014 gunu AVEA aboneligimi iptal ederek PTTCELL ile sozlesme imzaladim …bugun 1 / ocak / 2015 hattim baglanmadi ….bana en gec 2 gun icerisinde baglanir dediler…kisaca sasirdim…..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz