Pokemon Go’da En Hızlı Seviye Atlamanın Yolu

0
1303

Pokemon GO’da En Hızlı Seviye Atlamanın Yolu

Pokemon go oyununda seviye atlamak karakterinizin gücünü artırmak demektir. Her seviye ile birlikte karakterinizin ya da karakterlerinizin kendine has ölçülerini değerlerini geliştirebilirsiniz. Bu değerler içerisinde karakterin evrimleştirme süreci de bulunmaktadır. Her seviyenin içinde kendine ait özellikler değerinde bir geliştirme sınırı bulunacaktır. Her ne kadar seviyeniz yükselirse bu değerlerin de sınırı yükselecek ve önünüze engel olmadan istediğiniz kadar karakter evrimi yapabileceksiniz.

Pokemon go seviye atlama yollarından biri pokemon yakalamaktır. Oyunun içerisinde zaten oyuna başladığınız andan itibaren pokemon avına çıkarsınız. Çevrenizde sağınızda solunuzda artık neredelerse tüm pokemonları bulup teker teker avlamaya başlarsınız. Bu sayede pokemon çeşitliliğiniz artar. Karakter yetenek çeşitliliğiniz artar. Yani size her alanda avantaj sağlar. Ne kadar çeşitlilik o kadar savaş stratejisi demektir. Bu strateji de savaş olan her yerde büyük önem arz eder. Ayrıca pokemon aramaya çıktığınız zamanlarda çok daha ender pokemonları bulma şansınız da artabilir. Ne kadar iyi derecede pokemon yakalarsanız sizin için o kadar avantaj demektir.

Pokemon go seviye atlamanın bir yolu da pokemon karakterlerinizi evrimleştirmektir. Her pokemon karakterinde bir CP değeri bulunur. Bu CP değerri karakterin gücünü ifade eder. Açık haliyle daha çok güç daha çok ta defans anlamındadır. Bu durum haliyle karakterin kısa ve öz savaşma gücü anlamına gelmektedir. Popüler olmayan ve kolaylıkla çıkan pokemonlarda bu CP değeri düşük olmaktadır. Ancak eğer ki yüksek ve nadir bulunan pokemonları yakalamayı başarırsanız onların CP değerleri yüksek olur. Evrimleştirme ile de daha çok yükseltirsiniz. Her yükseltme değeri yaklaşık olarak 1000 XP vermektedir. Bu da kısa bir sürede 1-2 seviye atlamanız demektir.

Pokemon go oyununda hızlı seviye atlamanın bir yolu da yumurta çatlatmaktır. Mağazalardan ya da çevre araştırması yaparken poke stoplardan ulaşacağınız poke eggs’lerli kuluçka makinasına yatırabilirsiniz. Buradaki amaç size verilen süre değerlerine bağlantılı olarak aynı zamanda doğru orantılı olarak çıkabilecek ender pokemon ihtimalinin artması demektir. 2 – 5 – 10 KM bazlarında seçenekler bulunmaktadır. Buranın amacı oyun GPS sistemi ile bağlantılı olduğundan yolayı yumurtayı kuluçkaya koyduğunuz seçenek eğer ki 2 KM ise sizin o 2 KM mesafeyi kat etmeniz gerekmektedir. Bunu isterseniz yürüyerek isterseniz bisiklet sürerek isterseniz de arabayla yol alarak kat edebilirsiniz. Ayrıca oyun içerisinde exp artırıcı seçenekler de mevcuttur. Bu seçenekteki eşyaları ister oyun içerisinde GYM savaşlarından elde edeceğiniz poke coinsleriniz sayesinde ya da para ile alacağınız coinsler sayesinde elde edebilirsiniz. Bu exp artırıcılar sizin normalde yaptığınız işin verdiği exp değerinin katlarcasını sağlayabilmektedir. Bu sayede çok kısa zamanda inanılmaz yol kat edebilirsiniz. Başlıca seviye kasma yollarını deniyerek siz de rakiplerinize fark atabilirsiniz.

Önceki İçerikTürk Silahlı Kuvvetleri’nde Rütbe ve İşaretler
Sonraki İçerikNokia Tuşlu Telefon Modelleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz