Pokemon Go Oyunu Nasıl Güncellenir

0
2421

Heralde son zamanlarda en çok oynanan hatta herkesin oynadığı oyun Pokemon Go dersek hatalı birşey demiş olmayız ve oyun için birçok yeni özellik bekleniyor..Oyun sanal gerçeklik üzerine kurulmuş bir düzen ve ilk oynayanlar için farklı gelebilir ve yav bu adam nasıl hareket ettiriliyor diye duyabilirsiniz.

Dediğimiz gibi oyunu herkes oynuyor ve büyük bir oyuncu kitlesi var..Asıl merak edilen konulardan biriside yeni bir yeni güncelleme ne zaman gelecek ve farklı özellikler ne zaman eklenecek şeklinde olmaya başladı.

Oyunu oynayabilmek için bildiğiniz gibi ilk olarak farklı ülke hesapları açarak başlayabiliyorsunuz.Bunun nedeni ise Pokemon Go oyunu ülkemizde indirmeye açılmaması.Amerikan hesabı açarak oyunu indirebilir ve oynayabiliyorsunuz…

Pokemon Go oyunu için güncelleme nasıl yapılır yada güncelleme gelirse ne yapmamız gerekecek onu görelim..

Android cihazlar için Pokemon Go oyunu güncelleme
Eğer Pokemon Go oyunu için ülkemizde indirme işlemi açılırsa güncelleme işlemi gayet basit.Google Play üzerinden Pokemon Go oyununu arama yaparak güncelleme işlemine başlayabilirsiniz.

android-oyun-guncelleme

Yukarıda yazan bölümde Türkçe kullandığınız için Update yazan yerde Güncelleme şeklinde bir yazı olacak ve güncelleme yapabileceksiniz.

Eğer Google play üzerinden değilde yani ülkemiz için güncelleme açılmazsa APK olarak Pokemon Go APK indirmeniz gerekecektir.Bu işlem için ise Google üzerinden Pokemon Go APK aramanız gerekebilir.
Bu yükleme işlemi için Ayarlar bölümünden Güvenlik ve daha sonra Bilinmeyen Kaynaklar bölümünü aktif etmelisiniz.

android-bilinmeyen-kaynaklar
Daha sonra ise indirmiş olduğunuz APK dosyasına dokunduğunuz zaman kurulum işlemi başlayacaktır ve kurulum kısa süre sonra tamamlanacaktır.Burada eski bir sürüm Pokemon Go dosyası varsa üzerine kurulacaktır ve güncellemiş olacaktır.

İOS cihazlar için Pokemon Go güncelleme nasıl yapılır
İOS cihazlar için güncelleme işlemini sadece ülkemiz üzerinden açılmadığı sürece App Store üzerinden yapabilirsiniz.Diğer güncelleme işlemi için ise farklı App Store siteleri üzerinden indirerek güncelleme işlemine başlayabilirsiniz.

Eğer App store üzerinden yapmak istiyorsanız ise App Store Amerikan hesabınız üzerinden giriş yaparak Pokemon Go güncelleme işlemine başlayabilirsiniz.

Not : Pokemon Go oyunu online bir oyun olduğu için güncelleme sırasında alacağınız bir hata oyunda sorunlar yaratmaz ve oyun hesabınızda bir sorun olmaz.Burada sizin için en önemli durum hesap güvenliğidir.

Önceki İçerikElektrikler Gitse Bile Telefonlar Nasıl Çalışmaya Devam Eder?
Sonraki İçerikAlbay Reşat Çiğiltepe Kimdir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz