Pokemon Go ile İlgili İpuçları

0
1051

Pokemon Go ile İlgili İpuçları

Pokemon go son zamanların en büyük online telefon oyunlarından bir tanesidir. Kullanıcıların bir çoğunun ifade ettiği şekil sanal gerçeklik oyunudur. Sadece oturduğunuz yerden oynayabileceğiniz bir şey değildir. Gezerek dolaşarak arayarak oynayabileceğiniz bir oyun. Eğlence arayanlar için sadece bir oyundan ibare olmasına rağmen işi ticarete dökmek isteyenlerinde son zamanlardaki en çok uğrak noktası.

Pokemon go oyununu daha iyi nasıl kavrarım ve etkili oynayabilmek için nasıl bir yol izlerim?

Oyunu oynayabilmek için hazırlıklarınızı en baştan en iyi şekilde yaparak başlayabilirsiniz. Öncelikle bu oyunu oynayacağınız cihazınızdan başlayabilirsiniz. Pokemon go oyunu yüksek kalite kapasitesine sahip olduğu için cihazınızın yapısal yazılım ve donanımının oyunu kaldırıp kaldırmayacağını test etmeniz gerekmektedir. Ayrıca GPS desteği ile birlikte oynandığından dolayı internet paketinizin limitine dikkat etmeniz gerekmekte ve buna bağlı olarak şarjınızın da çabuk bitme ihtimali var. Buna destek olarak yanınızda bir powerbank bulundurabilirsiniz.

Oyun pokemonlar üzerine kurulu olduğundan her pokemonun karakter özelliklerini iyi kavramanız gerekiyor. Elinizdeki ile neler yapabileceğinizi iyi bilmeniz ve onu iyi idare etmeniz gerekiyor. Yoksa gerçek potansiyelinin aşağısında bir yetenek sergilemesine neden olabilir.

Oyun içerisinde bölge aramalarına çıkabilir ve yeni pokemonlar yakalayabilirsiniz. Bu yakaladığınız pokemonlar sizin albümünüzü geliştirecek ve aynı zamanda size XP denilen deneyim puanı kazandıracaktır. Bu puan sizin seviye kasmanıza yardımcı olacaktır. Bir not daha her pokemon yakaladığınızda Candy tarafından sizlere ödüller verilir. Bu ödüller ile elinizdeki pokemonların gelişimini yapabilirsiniz.

Poke topları oyunda en çok ihtiyaç duyulan eşyadır. Bunun yanında pokemon yumurtaları da aynı şekilde. Pokemon aramak için gezintiye çıktığınızda poke stopları bulmaya çalışın size değerli itemleri bulmanızda yardımcı olacaktır.

Oyun portalı geniş bir yelpaze içinde yer alır. Global çapta yayılan bu oyunda gerek sosyal ağlar vasıtası ile diğer oyuncularla tanışabilir onlarla iletişime geçebilirsiniz.

CP oyunda pokemonlar üzerinde bir güç göstergesidir. Yani hem saldırı hem de defansı yüksek karakterlerdir. CP pokemon evrimleştirmeyle olduğu gibi bazı pokemonlerı CP’si yüksek şekilde yakalarsınız. CP önemlidir bunları tercih edin.

Master Ball topları yüksek CP’ye sahip pokemonları yakalamak için kullanılır. Bu master ball’lar mağazalarda para ile satılacağından başta hevesinize yenik düşüp asla harcamayın ileri ki zamanlarda ihtiyacınız olacak.

Cp adı altında bahsettiğimiz evrimleştirme süreci pokemon karakterlerinizin gücünü iyi seviyelere çıkarma işlemidir. Bu avantaj size savaş alanlarında büyük bir fark yaratacaktır. Gerekli itemleri toplayarak evrimleştirme sürecini arka planda bırakmayın.

Her savaşta belli bir strateji izlenir. Siz de pokemonlarınızı iyi tanıyın ve ona göre düzenleyin. Her pokemonun güçlü ve zayıf yönleri bulunmaktadır. Siz bu yönlerini iyi kavrayın ve zayıf yönlerini açığa çıkarmadan onları kapatacak şekilde karakter düzenlemesi yapın.

Önceki İçerikPokemon GO’da En Hızlı Seviye Atlamanın Yolu
Sonraki İçerikAndroid Telefonlara Apk Nasıl Yüklenir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz