Pokemon Go En Nadir Pokemonlar Hangileri ?

0
4535

Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da karakter sıralaması olup büyükten küçüğe her türlü pokemon bulunmaktadır. Bu pokemonlar kendi aralarında güçlü, güçsüz ve yetenek sınıflarına göre ayrılmaktadır. Elektrik, ateş, su gibi bazı özelliklere sahip karakterler bulunmaktadır. Bunların  içinde bazıları ise çok çok nadir bulunmaktadır. Bu nadir bulunma işi ise oyunun içine biraz heyecan katma işlemidir. Yalnız bu heyecan yaşayanlar zaferlerde boşa çıkmayacaktır. Nadir kazandıkları pokemonların diğerlerine göre artık özellikleri ve yüksek güçleri bulunmaktadır. Normal karakterlerin geliştirme işlemlerine göre daha üstün nitelikleri karşınıza çıkacaktır. Oyunda da nitelik bakımından bazı özellikler üst sırada tutulmaktadır. Bunlardan biri ise CP değeridir. Bu değere sahip karakterleri bulmak hem güçtür hem de biraz şans işidir. Ancak bulunduğunda öteki karakterlerin günlerce sürecek CP yükseltmesine gerek kalmadan belki de 10 katını bir anda elde edebileceksiniz.

Cp değeri pokemonlar içerisindeki bir güç simgesidir. İçeriği daha fazla güç daha fazla defanstır. Bazı basit pokemonların bu değer en yüksek geliştirme bile olsa 500 küsürlerde kalabildiği gibi bu ender yakalanan pokemonlarda bu sınır 4000’in üstüne kadar çıkabilmektedir. Aradaki farkı ve gücü siz düşünün.

Pokemon Go‘da Yakalayabileceğiniz En Nadir Pokemonlar ve Bu Pokemonların CP Değerleri Hakkındaki Bilgiler

Pokemon Go oyununda neredeyse yakalanması en zor olan pokemonların CP değeri olarak en başta gelenlerinden biri Mewtwo’dur. İnanılmaz bir pokemon olmasıyla birlikte zor durumda kaldığı zaman ortalığın tozunu dumanını attırdığı söylenmektedir. CP değeri olarak rekor değeri bu pokemonda görmek mümkün. 4.144 CP puanına ulaştığı söylentiler arasında yer almaktadır. Sıralamada bir sonrakinde Dragonite gelmektedir. Bu pokemon 3500 CP’lere çıktığı görülmüştür.

vaporeon-en-nadir-pokemon

Saydığımız iki pokemon karakterinin yanında görülmesi neredeyse imkansız ve görüldüğü zaman kendinizi gerçekten şanslı hissedebileceğiniz 4 adet pokemon kuş vardır. Bu pokemon kuşların adları Mew, Zapdos, Articuno, Moltres şeklindedir. Bu pokemonların yetenekleri sırası ile elektrik, buz ve ateştir. Bu kuşlardan son üçü Legedary Pokemon olarak adlandırılmaktadır. Tahmini olarak söylenilen 150 adet pokemon içerisinde bu üçü yer almaktadır. Diğer pokemonların sınırlar belli ve CP’lerinde bir tahmin yapabiliyorken bu görülmeyen efsanevi kuş pokemonların artık ne derece bir sınıra sahip olduklarını tahmin bile edemeyiz. Şanslı ise bir gün bize de görünebilirler.

Bu sayılan pokemonlardan sonra sıramıza devam edecek olursak, Snorlax 3.112 CP puanıyla sıralamayı devam ettirmektedir. Ardından 2.983 CP puanıyla birlikte Lapras geliyorken, sonralarında ise karşımıza Exeggutor ve Vaporeon çıkmaktadır.

pokemon-go-nadir

Pokemon Go oyununda sık sık karşılaşabileceğimiz pokemonların CP puanları ise bu efsaneleri gördükten sonra pek tatmin etmeyecek olsa da onların da pek azımsanacak güçleri yoktur. Bu pokemonlara örnek olarak Charizard 2.602 CP puanı ile başı çekerken, arkasından Venusaur 2.580 puanla ve Blastoise ise 2.542 CP puanıyla sıralamayı takip etmektedir.

Önceki İçerikAndroid Telefonlarda Oyunlar Nasıl Güncellenir
Sonraki İçerikPokemon Go Great Ball Nasıl Bulunur?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz