Pocell Yakıt İndiriminden Nasıl Faydalanabilirim

0
1085

pocell_avea_petrolofisi
Pocell Yakıt İndiriminden Nasıl Faydalanabilirim

POCELL’e geçmek için POCELL üyesi Petrol Ofisi İstasyonlarına gelmeniz yeterlidir.
İndirimden yararlanabilmek için POCELL hattınız aktif olduktan sonra «AKTIF» yazıp bir boşluk bırakarak POCELL Positive Card’ınızın üzerinde yer alan 16 haneli kart numaranızı yazıp 7623’e SMS atmanız gerekmektedir.
Onay mesajı geldikten sonra kartınız aktif hale gelmiş olacaktır.
Yakıt almadan önce POCELL Positive Card Petrol Ofisi akaryakıt satış görevlisine verilir.
Akaryakıt satış görevlisi POCELL Positive Card’ı okutarak anında litre başı indirimli fiyatın pompaya yansımasını sağlar.
Petrol Ofisi’nde indirimli yakıt alışverişinden faydalanmaya başlayabilirsiniz.

POCELL Performans Tarifesi Ücretlendirme:Tarife herkese açıktır.
Her yöne dakikalar yurt içi kullanım için geçerlidir. Yurt içi her yöne dakikalarınızı ev, iş telefonları ve tüm operatörleri aramak için kullanabilirsiniz.
Yurt içi her yöne dakikalar; yarışma servisleri, sohbet hatları, POCELL Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamamaktadır.
Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
Ücretlendirme periyodu; 60 sn kadar 20kr, 61-600 sn 30kr, 601 sn den itibaren her 600 sn 50 kr dur.20 TL altında yükleme yapıldığında, SMS fiyatı 41,5 kuruş/adettir.444 ile başlayan aramaların yurt içi ücretlendirmesi her yöne arama ücretiyle aynıdır.
Yurt içinde POCELL hatlarından yapılan 623 POCELL Müşteri Hizmetleri’ni arama 1. dakikada sonlandırılması halinde 20 Kuruş, 1 dakikadan fazla sürmesi halinde görüşme başına faturasız müşterilerimiz için 50 Kuruş olarak ücretlendirilmektedir.

Önceki İçerikPocelle Nasıl Geçebilirim
Sonraki İçerikPocell Müşteri Hizmetleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz