Pil ömrünü Uzatan En İyi Android uygulamaları

0
1205

 

Teknolojinin gelişmesiyle birilikte heralde en çok kullanılan cihazlar mobil cihazlar yani akıllı cihazlar olmuştur.Haliyle akıllı cihazlar kısa süre sonra hayatımızın büyük bir parçası olmuş durumda.Yani neredeyse tüm işlerimizi bu cihazlarla yapıyoruz ve elimizden düşürmüyoruz.Tüm özelliklerini kullanıyoruz ama günlük 2 ya da 3 kez şarja durumunda olabileceğinizde öğrenmiş durumdayız.

Eğer akıllı bir cihaz kullanıyorsanız ve şarj durumu için size önereceğimiz programları kullanmalısınız.Bu programlar ile cihazınızın şarj süresini arttırabilir ve pil ömrünüde arttırabilirsiniz.

DU Battery Saver
DU Battery Saver cihazınız için pil tasaruffu yapabilceğiniz güzel programlardan biridir.Ayrıca çeşitli modları sayesinde pil ömrünüz için emin olmanızı sağlayacak seçenekleri bulunmaktadır.

Easy Battery Saver
DU Battery Saver programı gibi en iyi programlardan biridir.Ekran da pil durumunu gösteren ve oldukça iyi analiz eden kullanışlı bir programdır.

Battery Widget Reborn
Diğer iki programda olduğu gibi ana bölümde pil durum göstergesi bu programdada bulunmaktadır.Aynı zamanda kolay ve kullanışlı bir yapıya sahiptir.Bu programda ise el feneri uygulamsı mevcuttur.

Önceki İçerikSamsung ATIV SE Özellikleri
Sonraki İçerikFacebooka giremiyorum
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz