PC İçin En Çok Beğenilen Araba Oyunları

1
6268

araba-oyunlari

Mobil aygıtların yoğunlaşmasına rağmen elbette ki kişisel bilgisayarlarımız günlük yaşamımızın halen bir parçası. Bunu göze aldığımızda bilgisayarınızda geçirdiğiniz zamanı değerlendirebileceğiniz ve bu zamanı eğlenceli bir hale getirebilmek için elbette ki oyunlara ihtiyacınız olacak. PC oyunları içinde en çok sevilen oyunların başında elbette ki araba oyunları geliyor. Bu yazımızda bilgisayarınızda oynayabileceğiniz özellikle otomobil tutkunları için birkaç araba oynundan bahsedeceğiz. Bu oyunları oynarken belki de zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

Re-Volt

Re-Volt

Re-Volt bilgisayar oyuncuları için belkide akla gelen klasik araba oyunlarından bi tanesidir. Rakip araçlarla yarışırken karşı araçlardan gelebilecek saldırılara karşıda tedbiri elden bırakmamanız gereken eğlenceli bir yarış oyunu. Ayrıca oyun alanı içerisinde gezinirken toplanabilir eşyalar yardımıyla silahlanabilir rakiplerinize sizde karşılık vererek varış çizgisine rakiplerinizden önce varabilirsiniz. Yıllar geçmiş olmasına rağmen bu oyun hala bilgisayar oyuncularının favorileri arasında olmaya devam ediyor.

Oyunu ilgili linke tıklayarak indirebilirsiniz -> Re-Volt

City Car Driving

city-car-driving

Eğlenceli bir araba sürme keyfine varmayı sizde istiyorsanız mutlaka City Car Driving oyununu denemelisiniz. Oyun içerisinde yer alan çeşitli markalı araçları kullanabilir ve araba sürmenin tadını City Car Driving ile alabilirsiniz. Gerçekçi bir araba sürüş deneyimi yaşatan oyun sayesinde arabayı nasıl park edeceğinizi, yokuş aşağı ve yukarı nasıl çıkacağınızı öğrenebilirsiniz. Göz alıcı grafiklerle dikkat çeken oyunda şehrin kalabalık bölgelerinde en hızlı tarafiklerde arabayı heyecanlı bir şekilde kullanabilirsiniz

Oyunu ilgili linke tıklayarak indirebilirsiniz -> City Car Driving

Live for Speed 2

liveforspeed

Live For Speed bir yarış simülatörüdür. Live for Speed, zoru sevenler için bir yarış oyunu. Bu demoda 3 araba ve bir pist var, ve zorluk seviyesi ile birlikte başlangıç için elinizde birçok şey olmuş oluyor. Live for Speed’e özen gösterilmiş ama iyi bir bilgisayar oyuncusu değilseniz alışmakta zorlanabilirsiniz. Fare ile direksiyon kullanıyorsunuz. Diğer araçla ilgili kontroller klavye üzerinde.

Oyunu ilgili linke tıklayarak indirebilirsiniz -> Live for Speed 2

Asphalt 8 Airborne

Asphalt_8

Mobil cihazların en popüler oyunlarından biri olan Asphalt 8 Airborne win 8 uygulama mağazasında ki yerini aldı. 47 yüksek performanslı Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX ve Pagani Zonda R gibi en iyi arabalar ile biranda kendinizi çılgın yarışlar içerisinde bulabilirsiniz. Gerçekçi ses deneyimi için yeni kaydedilmiş yüksek kaliteli motor sesleri ile bu oyunun tadını çıkaracaksınız.

Oyunu ilgili linke tıklayarak indirebilirsiniz -> Asphalt 8 Airborne

Not: Yukarıda ki oyunların tam sürümlerini oynayabilmek için oyunları satın almanız gerekmektedir.

Önceki İçerikLumia 820 Klavye Ayarları
Sonraki İçerikAndroid Güvenli Mod Nasıl Açılır?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz