Nokia X2-00 Nasıl Güncellenir

0
2347

110908-nokia-tune-remake_1315232433.hlarge
Nokia X2-00 Nasıl Güncellenir
Nokiada Symbian s60 ve s40 gibi cihazlarda format yöntemi biraz faklıdır ama yazılım güncelleme durumları neredeyse aynıdır.Bu işlemi yapmak için ilk olarak data kablosuna ve pcsuite programına ihtiyacınız olacaktır.Bu işlem için ilk olarak cihazınızın güncel sürümü öğrenin bunu öğrenmek için ise (yıldız,kare 0000 kare ) olarak yaparsanız sürümü öğrenebilirsiniz.Sürümünü öğrendikten sonra ve gereken programları indirdikten sonra data kablosu ile cihazınızı bilgisayara bağlayınız.Bilgisayar ciahzınızı gördükten sonra aşağıdaki gibi bir uyarı verecektir.
nokia-x2-00,güncellemek
Daha sonra mümkünse bir yedek almanızda fayda var aksi takdirde cihazda hiçbir bilginiz olmayabilir yani silinebilir.Daha sonra Pc suite programında araçlar sekmesinden yazılım güncellemeleri sekmesine gelerek kontrol ediyoruz.
Son aşama olarak kontrol edildikten sonra güncelleme var ise yeni bir sürüm numarası olarak karşınıza çıkacaktır.Eğer yok ise size geri yükleme seçeneği ile karşınıza gelcektir.

Önceki İçerikSaydam maddeler nelerdir?
Sonraki İçerikNokia X3-00 Nasıl Güncellenir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz