Nokia Lumia 520de Görüntülü Konuşma Varmı

11
4857

Nokia Lumia 520
Nokia Lumia 520, MWC 2013’tek etkinlikte tanıtıldı. Tanıtılan telefon, Nokia Lumia 620’den biraz daha büyük bir boyuta sahip. 4 inçlik ekrana yer verilen 520’de, 5 Megapiksel çözünürlüğünde dijital kamera kullanılıyor. Otofokus desteği veren kamerada, LED flaş bulunmuyor.Değiştirilebilir arka kapaklara sahip olan Lumia 520, ayrıca Nokia Here Maps ve Mix Radio gibi firmaya özel yazılımlarla beraber geliyor.
Nokia Lumia 520’nin, Nokia Lumia 720 ve 920 modellerinde olduğu gibi eldiven ile kullanabilme imkanı sunduğunu da belirtelim. 139 Euro fiyata sahip olacak olan Lumia 520, 1. çeyrek bitmeden satışa sunulacak.
Özellikleri hızı ve kullanımı bakımda güzel bir cihaz olan lumia 520 windows phone 8 olarak üretilen ilk telefonu ve diğer modellere eksik olan modeli olduğu için bazı özelliklerinden eksik bırakılmış.İlk defa windows phone kullanıyorsanız öğrenmek amaçlı olarak alabilirsiniz ama sizi üzebilir.
Malesef en büyük eksikliği ise 600 TL fiyatının yanında görüntülü konuşması bulunmamasıdır.Aynı zamanda gece fotoğraf çekmek istersenizde flash özelliği bulunmamaktadır.

Toplantıda telefonların fiyatlarını da açıklayan Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan, Lumia 720’nin Mayıs ayında, 520’nin ise Haziran ayında satışa sunulacağını belirtti. Telefonların fiyatları sırasıyla 999 ve 599 TL olacak.

Önceki İçerikNokia Lumia Sıfırlama Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikTurkcell T40da Görüntülü Konuşma Varmı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

11 YORUMLAR

  1. evet 630 tl mi yedi ama bazı güzel yanlarıda yok değil yani bir masa üstü gibi rahatca kullanabiliyorum bana göre tek kusur çektiğin resimleri direk internet üzerinden paylaşması korkum hani olurya ya zeki müren bizi uygunsuz bir durumda görürse 🙂 🙂 🙂

  2. Aklınız varsa bu telefonu almayın . Bilmeyenler çok övdü ama aldığıma pişmanım . Kullanmayı bilmeyen kullanmasın falan da demeyin. Kullanmasını gayet iyi biliyorum ve bu telefondan hiçbişey olmaz . Storundan bahsetmiyorum bile !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz