Nokia 603 Yazılım Güncelleme Nasıl Yapılır

0
5580

nokia_603_nasıl_güncellenir
Nokia 603 Yazılım Güncelleme Nasıl Yapılır
İlk olarak yeni bir güncellemenin olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmektedir.Bu güncelleme işlemini ise cihaz üzerinden menü>>ayarlar>>telefon>>telefon yönetimi>>cihaz yöneticisi yolunu izleyerek yapabilirsiniz.Eğer yeni bir sürümü var ise güncelleme işlemine başyabilirsiniz.

İlk olarak güncelleme işlemi için pc suite programına ihtiyacınız bulunmaktadır.Bilgisayarınıza pc suite programını kurduktan sonra aşağıdak resimden işleme devam ediniz.
nokia_603_güncelleme

Daha sonra bilgisayar ile telefon arasındaki bağlantıyı data kablosu ile kuruyoruz kısa bir süre bilgisayarın cihazı tanımasını bekliyoruz.Yukarida işlemde sonra aşağıdaki gibi hangi yazılımın olduğunu yada güncelemenin olmadığını söyleyecektir.Daha sonra gereken güncelleme hangisi ise Aç dedikten sonra işeleme başlayacaktır.

nokia_603_güncelleme1

Aç dedikten sonra size yazılımın ebatını boyutunu belirler ve işleme devam edersiniz.bu işlemler devam ederken cihaz ve bilgisayar arasındaki bağlantıyı kesmeyiniz cihaz kendi kendine kapanıp açılabilir işlem tamamlanmadan siz müdahale etmeyiniz.
nokia_603_güncelleme4

Önceki İçerikTurkcell Maxiplus 5 Video İzleme Sorunu
Sonraki İçerikTelefonumun İmei Numarasını Nasıl Öğrenebilirim
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz