Nokia 5130 XpressMusic Nasıl Güncellenir

0
3564

nokia_5130_yazılım_güncelleme

Nokia 5130 XpressMusic Nasıl Güncellenir
Yazılım güncelleme olayını yapmak için ilk olarak bilgisayarımıza Nokia Pc suite programını indirip kurmamız gerekmektedir.Bu program birçok faydası olduğu gibi cihazı güncellemeye yarayan bir programdır.Aynı zaman yedekleme yada cihaz içndeki bilgileri kurtarabilme durumlarıda vardır.Tabi bize lazım olan şu anda güncelleme özelliğidir.

Programı kurduktan sonra cihaz ile bilgisayar arasındaki bağlantıyı sağlayacak data kablosunu bağlamanız olacaktır.Daha sonra cihazda pcsuite ile bağlantı kurulması gerektiğini gösteren bir uyarı çıkacaktır.

Pc Suite programı açtıktan sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir görüntü gelecektir.Araçlardan yazılım güncellemelerini kontrol et seçeneğine geliniz.
nokia-5310-yazılım-güncelleme

Daha sonra güncelleme olup olmadığını kontrol eden program eğer güncelleme varsa size yüklenebilir yeni bir sürüm olduğunu söyleyecektir.Eğer yoksa bile siz tekrar yükleme işlemi yapabilir ve cihazı sıfırlayabilirsiniz.

nokia-5310-yazılım-güncellemee

Son aşamada sizden yedekleme işlemi yapılmasını ve cihazın yazılımını yüklemesini isteyecektir.Bu yükleme sırasında cihazı kapatmayınız yada işlem tamamlanana kadar data kablosunu çıkartmayınız.

Önceki İçerikNokia 5310 XpressMusic Yazılım Güncelleme
Sonraki İçerikNokia C2-01 Güncelleme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz