Nokia 3G Destekleyen Modelleri

0
2506

3gappleiphone.jpg

Türkiyede 3G kullanılmaya başlanırsa telefon olarak hangi alternatifler var diye bakarken Nokia’nın 3g destekleyen telefonları listesini çıkarttım.

Nokia’nın 3G destekleyen telefonlarının listesi:
Nokia E71
3G İnternet desteği, Günümüzde biz neredeysek işimiz de orada. Çalışma şeklimize göre tasarlanan mobil cihaz ile tanışın. Optimize edilen mesajlaşma ve e-posta işlevleri, yüksek hızlı bağlantılar ve navigasyon işlevi ile.

Nokia E70
3G İnternet desteği, Geniş bant hızında veri bağlantısı, push email çözümü seçenekleri ve benzersiz açılır klavyeye sahip mesajlaşma cihazı

Nokia E66
3G İnternet desteği, Çalışma şeklinize göre tasarlanan bu gelişmiş tercih, mükemmel kişisel bilgi yönetimi, yüksek hızlı 3G ve WLAN, mobil e-posta, yardımlı GPS, müzikçalara tek tuşla erişim ve 3.2 megapiksel kamera işlevleri sunar.

Nokia E90
3G İnternet desteği, Yüksek hızlı mobil geniş bant ve entegre mobil ofis özelliklerine sahip bu seçkin iş cihazıyla yolda etkinliğinizden bir şey kaybetmeyin

Nokia E65
3G İnternet desteği, Nokia E65 uzun batarya ömrü, 3G, quad-band arama ve çoklu mesajlaşma seçeneklerini, atanmış Tek Dokunuş tuşlarıyla zarif, şık tasarımda birleştirmektedir.

Nokia E61i
3G İnternet desteği, Q mesajlaşma klavyesi, büyük yatay ekranı ve çeşitli bağlantı yöntemleriyle, Nokia E61i, yolculukta e-posta fonksiyonelliği sağlar.

Nokia E61
3G İnternet desteği, Geniş, yüksek çözünürlüklü ekran, tam klavye ve hızlı bafdğlantılarla mobil çalışanlar için son tasarım.

Nokia E51
3G İnternet desteği, Yüksek hızda 3G internet bağlantısı ve WLAN, tarama ve e-posta, kullanışlı kısa yol tuşları, 2 megapiksel kamera, FM Görsel Radyo ve MP3 müzik çalar özelliklerine sahip İnce ve klasik tasarımlı Nokia E51‘le iletişime katılın.

Nokia N95 8GB
3G İnternet desteği, Bilgisayar artık böyle birşey. Birçok konumu kullanın. Daha büyük ekran, entegre GPS ve 8GB dahili hafızayla, mobil yaşamınızı zenginleştirebilirsiniz.

Nokia N95
3G İnternet desteği, Çift slayt fonksiyonelliği, 5 megapiksel kamera, Carl Zeiss objektif, DVD kalitesinde video, internete kablosuz bağlantı, entegre GPS ve harita fonksiyonelliği, 2.6″ ekran, medya oynatıcı, indirilebilir uygulamalar, widget’ler ve RSS sunumlarıyla cihazı kişiselleştirebilme

Nokia N93i
3G İnternet desteği, Modern tasarım, DVD kalitesinde video çekimi, geniş renkli ekran, 3.2 megapiksel kamera, slayt gösterisi hazırlayıcı, PC senkronizasyonunu destekleyen organizer, office uygulamaları, e-posta, hoparlör ve Internet erişimi.

Nokia N93
3G İnternet desteği, Saniyede 30 kareyle DVD kalitesinde video çekimi, 3x optik zum, 3.2 megapiksel kamera, Carl Zeiss objektif, yüksek netlikte 2.4″ ekran, doğrudan TV çıkışına bağlantı, Adobe Premiere Elements 2.0′la kolay video üretimi ve DVD kaydı

Nokia N91 8GB
3G İnternet desteği, Kitleler için müzik. 8GB yüksek kaliteli stereo sesle müziğinizin kontrolünü elinize alın 2 megapiksel kamerayla muhteşem resimler çekin ve zengin mobil internet deneyiminin keyfini çıkarın. MP3 çalar ve Bluetooth stereo ses özelliklerine sahip Nokia N91 8GB, yeni müzik arkadaşınız.

Nokia N91
3G İnternet desteği, 3000′e kadar şarkı saklama, çalma listeleri, uzaktan müzik yükleme, kulaklıklar için 3.5mm konnektör, 2 megapiksel kamera, 8x zum, Wi-Fi ile smartphone
fonksiyonelliği.

Nokia N85
3G İnternet desteği, Tam bilgisayar gücü, zarif tasarımla bir arada. Çarpıcı OLED ekran ve çok çeşitli işlevler eğlenmenizi, bulunduğunuz yeri bulmanızı ve sürekli bilgi almanızı sağlar.

Nokia N82
3G İnternet desteği, GPS, fotoğrafçılık video ve internetin yakınlaşması, yaşam şeklinizi değiştirdi. Daha iyi öyküler anlatmaya başlayabilirsiniz.

Nokia N81 8GB
3G İnternet desteği, Eğlence. Gelecek bölüm. 8GB’a kadar müzik ve oyunu telefonunuza kolaylıkla indirebilirsiniz, ancak telefonunuzu kolay kolay elinizden bırakamazsınız.

Nokia N81
3G İnternet desteği, Eğlence. Gelecek bölüm. Başlaması kolay ama bırakması zor, aktif değiştirilebilir hafızayla en iyi müziklere ve oyunlara yer açın.

Nokia N80
3G İnternet desteği, Entegre kablosuz LAN’la gelecek kuşak kablosuz bağlantı, yakın çekim modunu destekleyen 3-megapiksel kamera, 20X dijital zum ve LED flaş, atanmış çekim
tuşuyla yatay fotoğraf çekimi, yüksek çözünürlüklü 262,144 renkli ekran (352 X 416 piksel).

Nokia N79
3G İnternet desteği, Nokia N79 Tutkularınızı keşfedin ve paylaşın, sizin için önemli olan konularla bağlantıda kalın. İnternet, müzik, fotoğraf ve harita işlevleri ve daha fazlasının renkli bir kombinasyonu ile çarpıcı ve çok yönlü çevrimiçi etkileşim.

Nokia N78
3G İnternet desteği, Konumunuzu tespit etmenizi, saatlerce muhteşem kalitede müzik dinlemenizi, uzaktan evdeki medya dosyalarınıza erişebilmenizi ve web’de daha hızlı gezebilmenizi sağlayan özelliklerle doldurulmuş modaya uygun tasarımlı bir multimedya cihazı.

Nokia N76
3G İnternet desteği, İçte ve dışta akıllı tasarım. Nokia N76‘ya internette gezinin, video konferanslar yapın, sohbet edin, e-posta gönderin, müzik dinleyin ve resim çekin.

Nokia N73 Music Edition
3G İnternet desteği, Entegre 2GB kart üzerinde 1500′e kadar şarkı saklama, kablosuz olarak doğrudan cihaza müzik indirme, müzik kitaplığına kolay erişim için atanmış müzik
tuşu ve 3.2 megapiksel kamera için atanmış deklanşör tuşu, Carl Zeiss objektif ve dünyanın en büyük online fotoğraf paylaşım topluluğu Flickr’a doğrudan resim yükleme.

Nokia N73
3G İnternet desteği, 3.2 megapiksel kamera, Carl Zeiss objektif ve sürgülü kapak, baskı kalitesinde fotoğraf, 2.4″ ekran, sevdiğiniz fotoğrafların düzenlenmesi ve paylaşımı için
sezgisel fotoğraf galerisi.

Nokia N70
3G İnternet desteği, 2-megapiksel kamera, flaş, 20x zum, atanmış obtüratör tuşu ve kamera aktivasyon sürgüsü, Nokia XpressTransfer çözümü, görüntülü çağrı, video
paylaşımı, 3G, dijital müzik çalar, FM radyo ve Görsel Radyo.

Nokia 8800 Sapphire Arte
3G İnternet desteği, Seçkin tasarım, değerli doğal malzemeler ve insan teknolojisinin kusursuz dengesi.Nokia 8800 Sapphire, hem şık hem kişisel bir iletişim cihazı olmasının yanı sıra, yaşam tarzınızın zarif bir ifadesidir.

Nokia 8800 Carbon Arte
3G İnternet desteği, Bazıları başarıyı hayal eder. Bazıları ise kendilerini başarı için hazırlar. Nokia 8800 Carbon Arte eşsiz bir kişisel iletişim cihazı ve zarif yaşam tarzının bir göstergesidir.

Nokia 8800 Arte
3G İnternet desteği, Seçkin tasarım, değerli doğal malzemeler ve insan teknolojisinin kusursuz dengesi.Nokia 8800 Arte, hem şık hem kişisel bir iletişim cihazı olmasının yanı sıra, yaşam tarzınızın zarif bir ifadesidir.

Nokia 7900 Prism
3G İnternet desteği, Mükemmel simetrili doku ve tasarım birleşimini görün. Nokia 7900 Prism, parıldayan alüminyum arka kapak üzerinde anotlanmış, elmas kesimi desenli öncü tasarıma sahiptir. Telefonu açtığınızda, kayıp giden büyüleyici ışık efektleri görürsünüz. İsterseniz, 49 renk seçeneği arasında ışık efektlerini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Her telefona özgü göz alıcı ve merak uyandıran desenlerle telefon ekranını animasyonlu bir sanat nesnesine dönüştüren canlı duvar kağıdının neden olduğu şaşkınlığı yaşarsınız.

Nokia 7390
3G İnternet desteği, Moda vurgulu ince katlanır tasarım, parlak QVGA ana ekran, 3 megapiksel kamera, Carl Zeiss objektif ve entegre flaş, hızlı görüntülü arama ve video
streaming, 3G mobil teknolojisi, entegre stereo müzik çalar ve FM radyo.

Nokia 6600 slide
3G İnternet desteği, Nokia 6600 slide, sade ve zarif tasarımı ihtiyaç duyduğunuz özelliklerle bir araya getiriyor: 3.2 megapiksel kamera, Share on Ovi, Nokia Maps, çok standartlı müzikçalar ve FM radyo ile bağlantıda kalmanıza ve ortam paylaşımına yardımcı oluyor.

Nokia 6600 fold
3G İnternet desteği, Dokunma ve görme duyularını eşit oranda tatmin eden Nokia 6600 fold‘un kusursuz dış hatları ve duyulara hitap eden tasarımı elinizde hayat bulur.

Nokia 6555
3G İnternet desteği, 240×320 QVGA 16 milyon renkli ana ekran, dış analog saat ekranı, 1.3 megapiksel kamera, 6x dijital zum, video kaydı, paylaşımı ve streaming, dünya geneli kapsama için WCDMA ve quadband GSM fonksiyonelliği.

Nokia 6500 Slide
3G İnternet desteği, Zum ve flaş dahil, yüksek kaliteli kamera özelliklerini kullanarak tüm anlarınızı çekin. TV çıkışından, PictBridge&trade üzerinden doğrudan baskıyla ya da
Flickr.&trade’e yükleyerek aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşın;

Nokia 6500 Classic
3G İnternet desteği, Klasik, zarif tasarım. 2 megapiksel kamera, 3G web taraması ve 1GB dahili hafızayla şaşırtıcı bir biçimde kompakt ve güzel dengelenmiş tasarım. Biçim ve
işlevin mükemmel bileşimi.

Nokia 6300i
3G İnternet desteği, Zarif tasarımlı Nokia 6300i VoIP, yüksek hızlı WLAN internet bağlantısı ve 2-megapiksel kamera özelliklerine sahip. 30MB dahili kullanıcı hafızası ve 512 MB microSD hafıza sevdiğiniz şarkıların daha fazlasını depolamanıza imkan veriyor.

Nokia 6290
3G İnternet desteği, Hızlı Kapak tuşlarıyla kilit fonksiyonlara hızlı erişim, 3G internet bağlantısı, kolay e-posta ve MMS hazırlama, müzik çalar, stereo ses kalitesi ve entegre flaşı bulunan 2 megapiksel kamera.

Nokia 6267
2 megapiksel kamera, yüksek kaliteli video modu, müzik çalar ve FM radyo ve telefonun ön yüzünde bulunan müzik tuşlarıyla tüm eğlence özelliklerini içeren klasik katlanır tasarım. 4 şık renk arasından seçim yapma seçeneği.

Nokia 6233
Video, MP3, AAC, ve eAAC+ zil sesleri, stereo hoparlörler, 3D sound, 2 megapiksel kamera, 8x zum, yatay çekim modu, QVGA ekran.

Nokia 6220 classic
3G İnternet desteği, Nokia 6220 classic cep telefonunu sunuyoruz, öyle bir mobil cihaz ki, Xenon flaşlı 5 megapiksel kamera, A-GPS navigasyon ve yüksek hızlı 3G ya da HSDPA internet bağlantı özellikleriyle adeta bir sanat eseri.

Nokia 6210 Navigator
3G İnternet desteği, Zarif ve kullanıcı dostu Nokia 6210 Navigator, bütünleşik A-GPS navigasyon işlevi, geniş 2.4” ekran ile birlikte sunulur ve yüksek hızlı HSDPA internet bağlantılarını destekler.

Nokia 6151
3G İnternet desteği, Ses merkezli ve klasik tasarımlı Nokia 6151 3G bağlantı, tarama, kullanışlı büyük tuşlar bas konuş, kamera,   ve mesajlaşma özelliklerini içerir.

Nokia 6120 Classic
3G İnternet desteği, Dikkat çekici özelliğe sahip Nokia 6120 Classic, sizlere kullanımı kolay güncel teknolojiyi sunuyor – hızlı tarama ve indirme için yüksek hızlı internet bağlantısı, görüntülü görüşmeler ve flaşlı ve panorama görüntülü 2 megapiksel kamera.

Nokia 6110 Navigator
3G İnternet desteği, Tamamen entegre GPS navigasyon sistemi, detaylı sesli yönlendirme, harita ve yüksek 3.5G hızında bağlantı destekli Nokia 6110 Navigator’la gideceğinizi yere ulaşın.

Nokia 5800
3G İnternet desteği, XYeprnei sNsoMkuias iXcpressMusic’in yarattığı his. Doğru hissettiren, mükemmel görünen ve daha da yüksek ses kalitesi sunan bir dokunmatik ekran.

Nokia 5700
3G İnternet desteği, Arama, müzik çalar, kamera ve video görüntüleme için atanmış modları bulunan akıllı döner tasarım. Hi-fi ses kalitesi ve grafiksel ekolayzır destekli müzik çalar. 3G hızında mobil tarama ve e-posta.

Nokia 5610
3G İnternet desteği, XMpürzeiks siçMinu skiacyar tuş, 3.2 megapiksel otomatik odaklı kamera, 8x hassas zum, dual LED flaş, sembolik tasarım, 4GB’a kadar genişletilebilir SD kartı, atanmış ses çipi, 2.2″ 16 milyon renkli ekran, 22 saate kadar şarkı ve video oynatımı 22 saat, önceden yüklenmiş şarkı ve videolar, arkadaşlarla ve topluluklarla bağlantı.

Nokia 5320
3G İnternet desteği, XNporkeias s5M3u2s0i cXpressMusic – Göz alıcı bu telefon, kusursuz müzik ve oyun deneyimlerini 3G işlevi ile bir arada sunuyor.

Nokia 3120 classic
3G İnternet desteği, Nokia 3120 classic 2-megapiksel kamera ve flaş, kaliteli 2” ekran, müzik çalar, FM radyo, 4GB’ye kadar genişletilebilir hafıza ve görüntülü arama işlevi olan size yakın olanlarla irtibatınızı korumanız için hesaplı bir 3G mobil cihaz.

Önceki İçerik3G Nedir?
Sonraki İçerikRamazan diyeti
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz