Mobee Nett Tablet özellikleri

1
1662

Mobee Nett Tablet özellikleri
Android 2.0 sürümünü kullanan Mobee Nett Tablet, 800 x 480 çözünürlükteki 7 LED ekranı ile mükemmel internet deneyimi sunuyor. E-posta gönderip alabilir, online gazete okuyabilir, Facebook gibi sosyal medya araçlarında gezinebilir, Youtubeda video izleyebilir, fotoğraf ve video çekebilirsiniz. Dokunmatik ekranı ile internette gezinmek şimdi daha eğlenceli.

Uygulamalar (Application Market)
Mobee Nett Tabletinize hayatınıza renk katacak birçok uygulama indirebilirsiniz. Google web tarayıcı ve G-mail uygulamaları kurulu gelirken, Application Marketten birbirinden eğlenceli uygulamalardan indirebilirsiniz. Trafik yoğunluğunu görüntüleyebilmek için ibb trafik uygulaması, MSN, Facebook, pdf görüntüleme uygulaması, yarış, strateji gibi çeşitli oyunlar indirebilirsiniz. Bazı uygulamaları web tarayıcıda araştırıp bularak da indirebilirsiniz. Android 2.0 için 10.000den fazla eğlenceli uygulama mevcut ve her geçen gün yeni uygulamalar çıkıyor!

Bir tabletten beklenen her şey
400 MHz ARM işlemci kullanan Mobee Nett, 256 MB RAMe sahip. 2 GB dahili depolama alanının yanında 4 GBlık mini SD kart hediyesi ile geliyor. 2 adet hoparlör, kulaklık girişi, kulaklık ve dahili mikrofon bulunan cihaz, Wi-Fi özelliği ve dahili kamerası ile internette görüntülü konuşma yapmayı sağlıyor. Dönüştürücü ile birlikte Ethernet ve 2 adet USB girişi de bulunuyor. G-sensor ile ekran otomatik olarak yön değiştiriyor, bu sayede ekranı ister yatay ister dikey halde kullanabilirsiniz. 3 saate kadar kullanım süresi ile mobil bilgisayar kullanımını konforlu hale getiriyor. Çeşitli oyunlar ve pratik uygulamaların dışında, MP3 dinleyip video izleyebilir, internetten gazete, e-kitap okuyabilir, resimlerinizi organize edip her an görüntüleyebilirsiniz. Profesyoneller için 7 ekranlı tablette e-posta okumak ve web tarayıcıda gezinmek artık çok daha eğlenceli.

CPU: VIA 8505+ 400 MHz.

RAM: 256MB
Flash: 2GB

Storage device: Micro SD (T-Flash)
TF card: 4GB (bu SD karttır her rünün yanında hediye takılı gelecektir)
İşletim Sistemi: Android 2.0
Chipset VIA 8505 ARM9, 400MHz
Ekran: 7″ WSXGA Glossy LED (800×480) Resistive touch screen
Ses: Speaker*2 + headphone + stereo Mic
WIFI: Wireless LAN 802.11b/g
LAN: Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN
Webcam: 0.3MP

USB Port :2 Adet
Yazılım:
Default: Web Tarayıcı, Microsoft WordPad, Image Viewer,
FoxitReader, Word, Excel, Powerpoint görüntüleyici
Multi-language: Chinese, English, Spainish, Russian, Germany, French etc
Temperature 5°C ~ 35°C; Humidity: 20% ~ 80%
Switch Control Power On/Off Button
Power Adapter Power adaptor: Input 100-240V Output: 9V-12V 2A
Size: L190.5 * W118.5* H15 mm / Weight 0.6kg
Lithium Battery 2-cell Lithium polymer 2200mAh /7.4V

SAtın Almak için Tıklayınız

Önceki İçerik199 dolarlık Mobee Nett Tablet Türkiyede
Sonraki İçerikErkeklere özel mutfak sırları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz