LG Üç SiM destekli telefon çıkarmaya hazırlanıyor

0
2335

dual-sim-triple

LG ve mobil yonga geliştiricisi MediaTek ilginç bir proje üzerinde çalışıyor. Android işletim sistemi içerecek üç SIM kart destekli yeni nesil telefonlar özellikle Hindistan ve Brezilya gibi ülkelerde beğeni kazanabilir. Ülkemizde de bu türden üç SIM kartı taşıyan kullanıcıların olduğu iddia ediliyor. Zaten piyasada çok sayıda çift SIM kart destekli telefon var ama bazıların bunlar da yetmiyor olabilir…

Avrupa ve ABD genelinde kullanıcılar operatörle sözleşme yapınca telefonu ücretsiz alıyor ve genelde başka bir SIM kart taşımıyor. LG ise gelen istekler doğrultusunda MediaTek ile çalışmalara başladı. İşin ilginci üç SIM kartı aynı anda bekleme durumunda olacak, arama yapabilecek, çağrı cevaplayabilecek, SMS gönderebilecek ve veri akışı yapabilecek. 3G destekli olacak bu cihazın batarya tüketimi üç katına çıkmayacak.

Elbette denemeden inanmak güç çünkü normalde çift SIM aktif telefonlar bile normalden fazla güç harcıyor. MediaTek açıklamasına göre görüşmelerde kopma riski azalacak. İlk aşamada sadece LG’den üç SIM’li telefon göreceğiz ama MediaTek’in bu teknolojiyi diğer üreticilere de sunması mümkün olacak. Üç SIM kartı destekleyen telefon çıkarsa almayı düşünür müsünüz?

Önceki İçerikSamsung Corby 2 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Sonraki İçerik2013 Ramazan Bayramı Tatil Turları
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz