LG P970 Optimus Black Android 4.0 Güncellemesi Nasıl Yapılır

21
6551

LG P970 Optimus
LG P970 Optimus Black Android 4.0 Güncellemesi Nasıl Yapılır
Android 4.0 güncellemesi için ilk olarak cihazınızın şarj durumunu kontrol ediniz. Enaz yüzde 50 olmasına dikkat ediniz.
Daha sonra mutlaka cihazınızın yedeğini almış olunuz çünkü yazılım güncelleme sonrası hiçbir bilginiz kalmayacaktır.Anca yedek alırsanız güncelleme sonrası tekrar aynı bilgilerinizi yükleme imkanınız olacaktır.

1-Cihazınıza güncellemeyi yükleyebilmek için LG için hazırlanmış LG Mobile SupportTool programını indiriniz.
2-LG Mobil Support Tool Programınız http://www.lg.com/tr/destek adresinden indirebilirsiniz.
LG P970 Optimus Black Android1
LG Optimus Black telefonunuzun bataryasını çıkartıp, USB kablo yardımı ile bilgisayarınıza bağlarken ses açma tuşuna basılı tutuyorsunuz ve karşınıza “S/W Upgrade Plase waitwhileupgrading” yazısı çıkana kadar ses açma tuşuna basmaya devam ediyorsunuz.
LG P970 Optimus Black Android2

Bu işlemden sonra LG Mobile SupportTool programını çalıştırıyoruz kısa bir süre sonra yüklemeyi başlat yazısı karşımıza çıkacaktır.Daha sonrada yazılım indirilmeye başlayacaktır.Bu biraz uzun sürebilir.
LG P970 Optimus Black Android 4.0 Güncellemesi1

LG P970 Optimus Black Android 4.0 Güncellemesi2

Önceki İçerikKedi Gibi Miyavlayan Papağan Videosu
Sonraki İçerikLG SmartWorlde Nasıl Kayıt Olunur
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

21 YORUMLAR

  1. beyler bi yardım edin ya o dediğiniz programı çalıştırdım telefona bağlı dedi ve ordaki boşlukta sle bir hata verdi: The Cell phone is the latest version already. So you don’t need to update.

  2. yardım eden yok mu ya ? benim bu gün bu sorunu çözmem lazım lütfen yardım edin benim android sürümüm 2.2.2 ama 4.0 a geçmeye çalışınca program bu hatayı veriyor The Cell phone is the latest version already. So you don’t need to update.

  3. dostum ben yükseltmeyi başlattım LGMobile Support Tool dan indir me aşamasını geçti ama update kısmına gelince her zaman %7 de hata verip
    ‘problem with communication between cell phone and PC’ diyor, en baştan beri telefon bağlantısını hiç kesmeme rağmen ??

  4. ” LGUnitedMobileDriver_S4981MAN38AP22_ML_WHQL_Ver_3.8.1 ” bu driverı indirmiştim (lg nin kendi sitesinde indirilebilir olarak sadece bu vardı) (ayrıca benim telefonun şimdi ki yazılımı : V20e
    ve android sürümü 2.3.4)

  5. lütfen biri yardım etsin bütün driverleri kurdum ama güncelleştirme olmuyor şu hatayı veriyo problem with communication between cell phone and PC ne yapmam lazım

  6. BEN BUGÜN SÜRÜMÜ YÜKSELTTİM ANCAK BİR KAÇ ŞEYDE SIKINTI VAR HAVA DURUMUNU GÜNCELLEMİYOR VE SAAT UYGULAMASI GİTMİŞ (MASASTÜ SAATİ) YAPAN ARKADAŞLARDA DA AYNI SIKINTI OLDUMU ?

  7. yaw kardeş bndede indirmeyi geçtiken updateye geldiğinde yüklemenin sağ altında [1/5] yazıo kaç bölüm olduğu için sanırım [3/5] 3. bölüm %100 dediğinde duruoyo telefon ile pc arasında iletişim sorunu dio hiç kesmememe rağmen yardım :/ :-/

  8. lütfen yardım !!!.. tam yükseltme yapılırken update kısmında 4%de kaldı usb baglantı kopmus tekrar taktım ama olmadı telefonda açılmıyo ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz