İtools ile Silinmeyen Uygulamaları Silmek

0
2244

Bildiğiniz gibi bazen bilgisayarlarda da bazı programlar silinmez ve bize zorluk çıkartabilirler.İphone ve İpad cihazlarda da bu durum geçerli ve bazen oyunlar yada uygulamalar silinmeyebilir.Bu işlem için ise yani telefonumuzda yada tabletimizde silinmeyen uygulama ve oyunları silmeye çalışmak için bir yardımcı program ile yapabiliriz.Bu işlem için İtools programını kullanabiliriz.İtools ile Silinmeyen Uygulamaları Silmek için İtools programı ile telefonumuzdan yada tabletimizden istediğimiz uygulama yada oyunu silebiliriz.

Tabi ilk olarak İtools programını temiz etmemiz gerekmektedir.İtools programının çalışabilmesi içinde bilgisayarımızda İtunes programınında yüklü olması gerekmektedir.

Daha sonra ise İtools programını açınız.Karşınıza gelen pencereden Application bölümüne giriniz.Burada telefonda olan uygulamaları göreceksiniz.Bu uygulamaların karşısında ise Uninstall seçeneği bulunacaktır ve istediğiniz seçerek telefonunuzdan silebilirsiniz.

itools-uygulama-oyun-silme

Buradan sadece uygulama silmek değil telefonunuzda bulunan birçok bölüme müdahale edebilirsiniz.Resim,müzik yüklemek yada yedek alma gibi işlemlerde bulunmaktadır.

Önceki İçerikTesla Güneş Enerjisi Santralini Büyütüyor
Sonraki İçerikInstagram, Tarayıcı Arama Özelliğini Geliştirdi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz