iPhone 6S Plus Ne Zaman Çıkacak

0
1338

Her yıl olduğu gibi bu yılda Apple firmasına ait ürünler çıkmasına kısa bir süre kala ne zaman çıkacak yada ne modeli neye benzeyecek şeklinde dedikodular devam ediyor.Özellikle ne en çok merak edilen ise acaba neye benzeyecek ve çıkarılan modellerin hangileri en iyi tasarım olacak şeklinde olan düşünceler.Eylül ayında tanıtılması beklenen ve ekim gibi raflarda yer alması beklenen bu yeni model için yeni bilgiler sızmaya başladı.Son olarak ise iphone 6S Plus’a ait birkaç görüntü ortaya çıkmıştı.

apple-iphone-6s-plus

Yeni model olan İphone 6S Plus ile daha önceki herkesin sorunu olan eğilme ve bükülme sorunu ortadan kalkıyor.Birçok marka için alay konusu olan bu olay yeni model ile artık olmayacak.Apple’ın yeni iPhone 6s modelleriyle 7000 serisi alüminyum kullanarak, mukavemeti arttıracağı bilgileriyle örtüşüyor.

Diğer bir durum ise Beats logosu mu taşıyacak olması.Phone 6s Plus kasasında hoparlörler için ayrılan bölüm, iPhone 6 Plus modelindekine kıyasla daha geniş tutulmuş. Durumun böyle olması da Apple’ın, Beats’i satın almasından sonra iPhone modellerinde bu ismi kullanarak, ses çıkışı noktasında rakiplerinin önüne geçecek iyileştirmeler yapmış olabileceği anlamına geliyor.

Önceki İçerikAdobe Flash Player için Yeni Güncelleme
Sonraki İçerikPttcell TL Transferi Nasıl Yapılır ?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz