İphone 6 App Store Silindi

0
6223

iphone6-nezaman-çıkıyor
Soruyu Gönderenin Adı : Halil / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: İphone 6 aldım ama app store uygulaması yok yani uygulama indirme bölümü yok.Bu yüzden hiçbirşey yapamıyorum..İtunes ile yazılım attım ve yedeği tekrar yükledim ama tekrar kaybol.Yani sıfırlama yaptıgımda geliyor yedeği yüklediğimde siliniyor.nasıl düzeltebilirim..

Cevap : Bu işlem için ilk olarak söylememiz gereken itunes ile sıfırlama işlemi yaptıktan sonra yedeklerinizi direk itunes ile yüklememeniz gerekmektedir.Yani eski yedekle değil yeni bir yazılım yüklemeniz gerekiyor.Daha sonra ise gerekli bilgilerinizi tekrar yüklerseniz sizin için daha iyi olacaktır.

Peki bilgilerinizi nasıl yedekleyebilirsiniz.Bu işlem için itools programını kullanmanız gerekiyor.Bu program ile rehber ve resim yedeklerinizi alınız daha sonra sıfırladığınız telefonunuzun üzerine bilgilerinizi yükleyiniz.App Store yerine gelecek ve sıkıntıyı yaşamaycaksınız.

Yada diğer bir yöntem olan Ayalar bölümünden Sınırlamalar sekmesine geliniz.Buradan istediğiniz uygulamayı kapatabilirsiniz.Yani siz yedeği yüklediğiniz zaman ayalarıda yüklemiş oluyorsunuz.O yüzden sıkıntı yaşıyorsunuz.

Önceki İçerikApple İpad 2 Tablet Wifi Sorunu
Sonraki İçerikFacebook Sayfa Engelleme Nasıl Yapılır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz